Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Games: D&D: Asmodeus 45116

Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Games: D&D: Asmodeus 45116

код товару: FUN2549348
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Games: D&D: Asmodeus 45116:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Funko POP!
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Funko POP!
№ фігурки 575
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.21 кг
Об'єм 0.0016 м3
Асмодей або Асмодеус (англ. Asmodeus) - в D&D один з класичних супротивників для персонажів - Король Пекла, Правитель дев'ятого шару Баатора. (З часу випуску 4 редакції - велике божество, сфера - гріх). Символи - пазуриста рука, що тримає череп і рубіновий жезл.
немає в наявності
Асмодей Архінелюд, володар всіх герцогів пекла, командує усіма дияволами і править як одноосібний господар Дев'яти Кіл Пекла. Навіть божества, які називають Баатор своїм будинком, дуже поважають Асмодея. Асмодей - найстаріший диявол в пеклі, хоча дехто каже, що він не був першим правителем цього Плану. За іншими даними - він дійсно найперший господар і сильна істота у всьому Мультивсесвіті, що знаходиться на стороні зла.

Асмодей виглядає як гуманоїд ростом трохи більше 13 футів, з блискучою темною шкірою і темним волоссям. Він прекрасний, як може бути прекрасна гроза. У блиску його червоних очей видображена вся сила пекла, а голова його увінчана парою маленьких темно-червоних рогів. Він одягається в червоно-чорний одяг, кожен предмет якої коштує дорожче суми, яку ціла країна витрачає на рік. І завжди при ньому його впізнаваний Рубіновий Жезл, чудово прикрашений коштовностями з великими магічними можливостями.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів