Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: X-Men: Professor X (Cerebro) (Exc) 52243

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: X-Men: Professor X (Cerebro) (Exc) 52243

код товару: FUN2549825
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: X-Men: Professor X (Cerebro) (Exc) 52243:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel's X-Men
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel's X-Men
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.16 кг
Об'єм 0.0016 м3
Професор Ікс (англ. Professor X), справжнє ім'я Чарльз Ксавьє (Ксав'єр, Завье) - персонаж, супергерой, що з'явився в коміксах видавництва «Marvel Comics», відомий як лідер і засновник Людей-Ікс. Створений письменником Стеном Лі та художником Джеком Кербі, він з'явився в першому випуску Людей-Ікс в вересні 1963. Протягом всієї історії в серії коміксів, Ксав'є - інвалід з паралізованою нижньою частиною тулуба.
немає в наявності
Проте, він успішно компенсує цей недолік за рахунок потужного інтелекту і телепатичних здібностей. Професор - науковий геній з надлюдською здатністю обробляти інформацію. У світі «Marvel» він є провідним експертом з генетики, мутацій і псионік і при цьому має вчений ступінь з генетики, біофізики, психології та антропології.

Позиція Ксав'є - відстоювання прав мутантів мирними методами, пошуки шляхів співіснування мутантів і звичайних людей, а також захист суспільства від мутантів-екстремістів, в число яких входить і старий друг Професора - Магнето. Ксав'є заснував Інститут для обдарованих підлітків (пізніше перейменований в «Інститут Ксавьє»), де він навчає мутантів контролювати свої сили. Перша група студентів цього інституту стала першими Людьми-Ікс.

Ксав'є часто виступає громадським борцем за права мутантів, а також є авторитетом, до якого більшість персонажів «Marvel» звертається за порадами у справах мутантів. Тривалий час Чарльз приховував від суспільства свою власну приналежність до числа мутантів і своє лідерство в команді Людей-Ікс.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів