Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Army of Darkness: Ash (Exc) 39418

Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Army of Darkness: Ash (Exc) 39418

код товару: FUN2549848
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Army of Darkness: Ash (Exc) 39418:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Army of Darkness
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Army of Darkness
№ фігурки 1024
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.12 кг
Об'єм 0.0016 м3
Ешлі Джеймс Вільямс (англ. Ashley James "Ash" Williams), він же Еш - вигаданий персонаж, головний герой кінотрилогії Сема Реймі Зловісні мерці, однойменного мюзиклу, а також серії коміксів, відеоігор і серіалу «Еш проти зловісних мерців». Є позитивним героєм, що захищає себе і решту світу від злісних кандарійскіх (англ. Kandarian) демонів, що приходять в світ з допомогою давньої книги - Некрономікона.
немає в наявності
Персонаж створений Семом і Айваном Реймі, зіграний актором Брюсом Кемпбеллом в серії фільмів і Райаном Уордом (англ. Ryan Ward) в мюзиклі. У фільмах персонаж фігурує виключно як Еш (англ. Ash), прізвище Вільямс було вигадане Семом Реймі на зйомках заключної частини трилогії. Характерним вибором Еша в боротьбі з нежиттю є бензопила (більшу частину часу була знімною і одягалася на місце відсутньої частину правої руки) і мисливську рушницю.

Бензопила і рушницю знайдені відповідно в сараї і підвалі лісового будинку в першій частині фільму. Рушниця в першому фільмі було одноствольною, у другій частині Еш зробив з рушниці обріз, до якого додалася заплічна кобура.

У третій частині фільму з'ясовується, що Еш володіє деякими навичками рукопашного бою і серйозними технічними знаннями, що дозволили йому зібрати собі механічну руку, а також переобладнати розбитий автомобіль Oldsmobile Delta 1973 року в діючу бойову машину. Із здібностей героя помітно, що Еш - лівша чи амбідекстр, хоча це може бути вимушеним через те, що зло вселилося саме в праву руку.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів