ASUS ROG Миша ROG Keris RGB USB/WL/BT Black

код товару: 90MP0230-B0UA00
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ASUS ROG Миша ROG Keris RGB USB/WL/BT Black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
бездротове
Інтерфейс підключення USB
Bluetooth
Кількість кнопок 7
Живлення акумулятор
USB
Колір чорний
Вага 79 г
Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
бездротове
Інтерфейс підключення USB
Bluetooth
DPI 16000
Особливості
Кількість кнопок 7
Живлення акумулятор
USB
Додатково
Прискорення 40G
Ергономіка для правшів
Швидкість роботи 400 дюймів/с
Фізичні
Колір чорний
Вага 79 г
Габарити ( ВxШxГ ) 118х62х39 мм
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 60 мм
Висота 170 мм
Довжина 110 мм
Вага 0.25 кг
Об'єм 0.0011 м3
Ігрова миша ASUS ROG Keris Wireless відрізняється трьохрежимним підключенням (USB-кабель, 2,4 ГГц, Bluetooth), спеціально налаштованим датчиком ROG з дозволом 16000 точок на дюйм, а також оригінальними роз'ємами для перемикачів.
немає в наявності
ASUS ROG Keris Wireless - це легка 79-грамова бездротова миша для гри переважно в шутери від першої особи (FPS). Розміри її складають 118х62х39 мм. Внутрішня сотова структура забезпечує структурну підтримку. Миша має ергономічну форму, але орієнтована на правшів. Хоча в її назві робиться акцент на роботу без проводів, мишу можна підключити одним з трьох способів. Швидкий бездротовий зв'язок 2,4 ГГц краще використовувати для ігор, а енергоефективний Bluetooth LE - для повсякденних завдань. І сюрприз - є можливість проводового підключення через інтерфейс USB 2.0

В основі лежить спеціально налаштований оптичний датчик ROG, який забезпечує високу точність. Його роздільна здатність становить 16000 точок на дюйм, максимальне прискорення дорівнює 40 g, а максимальна швидкість досягає 400 IPS (дюймів в секунду).

Підтримується функція швидкої зарядки, яка забезпечує до 12 годин відтворення при 15-хвилинної зарядки. В цілому акумулятор гарантує до 78 годин автономної роботи або 56 годин з включеним RGB-освітленням.

ASUS ROG Keris Wireless оснащена новим мікроперемикачем ROG з терміном служби у  70 мільйонів натискань і позолоченим електричним перехідником для підвищення надійності та збільшення терміну служби. Відзначимо, що лівий і правий перемикачі спарені, щоб підтримувати відхилення зусилля в межах +/- 5 грам-сила для постійного відчуття клацання. Ексклюзивні вставні гнізда для перемикачів дозволяють легко встановлювати нові, так що ви можете налаштувати робочу силу і зворотний зв'язок на свій розсуд, а також замінити зношені або зламані перемикачі для продовження терміну служби.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів