Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: Stan Lee in Ragnarok Outfit 48565

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: Stan Lee in Ragnarok Outfit 48565

код товару: FUN2549653
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: Stan Lee in Ragnarok Outfit 48565:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel's Thor Ragnarok
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel's Thor Ragnarok
№ фігурки 655
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.15 кг
Об'єм 0.0016 м3
Стен Лі (англ. Stan Lee) ім'я при народженні - Стенлі Мартін Лібер (англ. Stanley Martin Lieber), 28 грудня 1922 року, Манхеттен, Нью-Йорк, Нью-Йорк, США - 12 листопада 2018, медичний центр Седарс-Синай, Лос -Анджелесі, Лос-Анджелес, Каліфорнія, США) - американський письменник, актор, продюсер, телеведучий, сценарист, редактор і автор безлічі персонажів коміксів, колишній президент і голова ради директорів видавництва Marvel Comics.
немає в наявності
У співпраці з кількома художниками, в тому числі Джеком Кірбі і Стівом Дитко, він створив Людину-павука, Халка, Доктора Стренджа, Фантастичну четвірку, Залізної людини, шибайголова, Тора, Людей Ікс і багатьох інших вигаданих персонажів. Чи також відомий як актор кіно і телебачення, він знявся в багатьох фільмах як камео або в ролях другого плану.

Стен Лі зіграв епізодичні ролі в багатьох фільмах, знятих за мотивами коміксів Marvel Comics. Зокрема: «Люди Ікс», «Люди Ікс: Остання битва», «Людина-павук», «Шибайголова», «Халк», «Фантастична четвірка», фільми кінематографічної всесвіту Marvel, а також багато інших. Стен Лі вперше зіграв самого себе у фільмі Кевіна Сміта «Лобурі»: Стен зустрічається з одним з головних персонажів на ім'я Броді (актор Джейсон Лі) і розповідає йому історію своєї невдалої любові, наставляючи героя на примирення зі своєю власною любов'ю (актриса Шеннен Доерті) .

Також йому і його коміксами присвячена 16-я серія третього сезону серіалу «Теорія Великого вибуху». В кінці серії Стен Лі бере участь в сцені з головними героями серіалу. Ще одна роль на телебаченні - водій автобуса в 16-й серії першого сезону серіалу «Герої». Крім цих ролей, Лі брав участь в створенні манги «Heroman». Як персонажа Стен Лі також з'являвся в багатьох мультфільмах і комп'ютерних іграх. У мультсеріалі «Людина-павук» в останній серії п'ятого сезону з'являється в паралельному вимірі як творець коміксів про Людину-павука. З'являвся в мультсеріалі «Сімпсони» в ролі самого себе. Фігурка Стена Лі, що стоїть біля Залізної людини, миготить в комп'ютерному 3D-мультфільм «Ральф проти інтернету» в епізоді, де на сайті «Oh My Disney» головна героїня втікає від імперських штурмовиків із «Зоряних воєн». Стена Лі можна помітити в іграх Lego Marvel Super Heroes і Lego Marvel Super Heroes 2, Lego Marvel's Avengers, в яких є іграбельним персонажем і володіє сумішшю здібностей таких героїв, як Людина-павук, Циклоп, Містер Фантастик і ін.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів