Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: Luchadores: Deadpool 53874

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: Luchadores: Deadpool 53874

код товару: FUN2549862
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: Luchadores: Deadpool 53874:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel's Luchadores
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel's Luchadores
№ фігурки 712
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 190 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.13 кг
Об'єм 0.0019 м3
Фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: Luchadores: Deadpool 53874 виконана у вигляді борця-лучадора в костюмі Дедпула. Луча лібре (ісп. Lucha libre, букв. Пер. «Вільна боротьба») - мексиканський національний стиль професійної боротьби. Хоча сьогодні цей термін відноситься виключно до реслінгу, спочатку він означав вільну боротьбу як вид спорту: у вільній боротьбі, на відміну від греко-римської, дозволені захоплення ніг супротивника, підсічки і активне використання ніг при виконанні будь-якого прийому.
немає в наявності
Мексиканська боротьба відрізняється емоційною складовою, барвистими масками, швидкими послідовностями захоплень і прийомів, а також повітряними атаками (тобто, прийомами в стрибку). Носіння масок набуло особливого значення. Іноді на кону матчів варто маска суперника: з того, хто програв можуть зняти маску і показати глядачам особа, що є найстрашнішим фіаско. В променя лібре популярні командні бої, особливо матчі з командами з трьох осіб, які називаються «тріо». Борці променя лібре називаються «лучадорамі» (од. Ч. Luchador, мн. Ч. Luchadores).
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів