Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Games: D&D: Minsc & Boo 45115

Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Games: D&D: Minsc & Boo 45115

код товару: FUN2549350
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Games: D&D: Minsc & Boo 45115:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Games
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Games
№ фігурки 574
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 10 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.14 кг
Об'єм 0.0001 м3
Мінськ (Minsc) і його ручний хом'як Бу (Boo) - персонажі серії комп'ютерних рольових ігор «Baldur's Gate» по світу Forgotten Realms. Мінськ - воїн-Берсерк з рашем, далекої країни на північному сході Фейруна. Попередником Мінська був персонаж Кемерона Тофер, яким він керував в настільних рольових іграх, «майстром Великий льох» в яких був Джеймс Олін. У той час Кемерон багато грав в Civilization за росіян, і його персонаж отримав назву одного з міст, який засновує ця цивілізація (в реальному світі збігається з назвою столиці Білорусії). Оскільки Тофер приєднався до гри після початку кампанії, його персонаж відставав у розвитку від персонажів інших гравців, що ускладнювався невдалими кидками, що визначили низьке значення характеристики інтелекту.
немає в наявності
Коли персонаж отримав можливість вибрати собі компаньйона, ним став хом'як Бу - і Тофер згадував, що йому частіше доводилося керувати Бу, ніж Мінськом, оскільки вороги зазвичай в перших же раундах бою вирубували Мінська. Мінськ був найсильнішим смертним всієї серії Baldur's Gates (18/93). Сильніше нього тільки Саревок (18/00) з Baldur's Gates II: Throne of Baal, але на той час як Саревок стає доступний в якості компаньйона, велика кількість підвищують силу предметів робить цю різницю незначною.

Якщо виходити з його атрибутів, у Мінська недостатньо мудрості для того, щоб стати слідопитом, і навіть якщо б він зміг їм стати, він не зміг би творити ніякі заклинання, тому що для цього потрібно мати мудрість мінімум 10+ рівень заклинання (тому правила вимагають , щоб все слідопити мали мудрість як мінімум 14). У грі низьке значення його мудрості зазвичай пояснюється отриманими ним пораненням в голову, а його успішне функціонування в якості повноцінного слідопита - впливом Бу, який компенсує недалекість Мінська своїми розвиненими інтелектом і інтуїцією.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів