TECNO Pova (LD7) [Magic Blue]

SKU: 4895180762444
Previous
Next
Technical characteristics TECNO Pova (LD7) [Magic Blue]:
Main features
Full list of features
Type smartphone, monoblock
Display 6.8 ", 720x1640, IPS
Processor Helio G80, 8 cores, 2 GHz
Memory (RAM, built-in) 6 GB, 128 GB
OS Android 10 Q
Number of SIM-cards 2 SIM
Dimensions (HxWxT) 171.23 mm x 77.57 mm x 9.4 mm
Weight 215 g
Type
Device type smartphone
Type of shell monoblock
Data input screen Input
Main
OS Android 10 Q /на базі HiOS v7.0.0
RAM 6 GB (LPDDR4X)
Built-in memory 128 GB (storage capacity of about 30000 photos, 23000 songs, 300 games and 200 videos)
Memory card slot microSD
Model video accelerator Mali-G52 MP2
Technology Standards 3G
4G
2G
Number of SIM-cards 2 SIM
Type SIM-card nano-SIM
CPU
Processor type Helio G80
Core Cortex A55 /x6
Cortex A75 /x2
CPU frequency 2 GHz
Number of processor cores 8 cores
Main display
Display Type Touchscreen
Type of matrix IPS
Diagonal 6.8 " (90.4% active front panel area)
Display Resolution 720x1640
Pixel density 264 ppi
Additionally Multitouch
Digital camera
Triple 13Мп з апертурою F / 1.85 + 2Мп сенсор глибини + 2Мп макро лінза
Front-camera 8 Mp (with F/2.0 aperture and 80.6° viewing angle, 1.12um pixel size)
Navigation
GPS
aGPS
Communications
Communications Wi-Fi /2.4G + 5G
Wi-Fi Direct
Wi-Fi hotspot
Bluetooth 5.0
Connection ports
Connection Ports Headphones (3.5mm)
MicroUSB
Powered
Battery capacity 6000 mAh
Features
Additionally Accelerometer
Gyroscope
Proximity sensor
Light sensor
Digital compass
Fingerprint Scanner
FaceID
OTG (On-The-Go) for charging other devices
Physical
Colour blue
The weight 215 g
Height 171.23 mm
Width 77.57 mm
Thickness 9.4 mm
Equipment Phone
Charger
Silicone case
Headphones
Protective glass
Manual
Warranty
Warranty 13 months
Package dimensions
Width 90 mm
Height 50 mm
Length 180 mm
Weight 0.39 kg
Volume 0.0008 m3
Device type: smartphone; Number of SIM-cards: 2 SIM; Screen size: 6.8 "; Screen resolution: 720x1640; Matrix type: IPS; Operating system: Android 10 Q; CPU: 2 GHz; Number of processor cores: 8 cores; Memory: 6 GB; Built-in memory: 128 GB; Communication: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 5.0; Extras: Accelerometer, Gyroscope, Proximity sensor, Light sensor, Digital compass, Fingerprint Scanner, FaceID, OTG (On-The-Go) for charging other devices; Color: blue; Weight: 215 g;
out of stock
Смартфон TECNO Pova: грайте та розважайтеся драйвово!

Шукаєте продуктивний, витривалий і швидкий мобільний телефон, що складе конкуренцію флагманським моделям, ще й не за всі гроші світу? Тоді смартфон бренда TECNO Mobile – модель Pova (LD7) – це чудовий варіант. Детальніше – в огляді.

Комплектація

Традиційно комплектація смартфонів бренда TECNO Mobile тішить користувачів гарним наповненням, не став винятком і комплект постачання TECNO Pova. Окрім самого смартфона в ньому: блок живлення, кабель microUSB, силіконовий чохол, навушники, захисне скло та документація.

Тож, придбавши цей пристрій, ви зможете одразу користуватися ним і не витрачати зайві кошти на додаткові аксесуари.

Дизайн

Смартфони TECNO Pova пропонуються в синьому (Magic Blue), ніжно-фіолетовому (Speed Purple) і чорному (Dazzle Black) колірних рішеннях. Мені на огляд потрапила модель у незвичному чорному кольорі з ефектом градієнта. Так, смартфон змінює своє забарвлення залежно від освітлення, в якому знаходиться, і створює стильний «ефект хамелеону», що точно не залишить нікого байдужим. Довершує цю красу червона лінія, що елегантно перетинає всю задню панель по центру смартфона.

Смартфон має повністю пластиковий корпус і закруглені кути. Завдяки такій обтічній формі його зручно тримати однією рукою. Вага TECNO Pova становить 215 г, а габарити 171,23 × 77,57 × 9,4 мм.

На задній частині корпусу розташовано блок із чотирьох основних модулів камер, спалах, сканер відбитку пальця (спрацьовує швидко та точно), логотип бренда.

Верхня грань у смартфона порожня, на нижній знаходиться microUSB, мікрофон і рознім під навушники 3,5 мм.

Праворуч від екрана – кнопка ввімкнення та регулювання гучності, ліворуч – слот для двох SIM-карток та однієї картки пам’яті, червона кнопка для виклику Google Assistant.

Дисплей

TECNO Pova має великий 6,8-дюймовий IPS-екран із роздільною здатністю 1640 × 720 пікселів HD+, яскравістю 480 ніт і співвідношенням сторін 90,4 %, 264 пікселі на дюйм. Великий, чіткий, яскравий дисплей із підвищеною деталізацією та виразним контрастом кольорів забезпечить якісне відтворення контенту.

Під час читання, ігрового процесу, перегляду фільмів, серіалів або відео в YouTube користувач гарантовано отримує візуальне задоволення від процесу.

Фронтальну камеру на 8 Мп розташовано у верхньому лівому куті смартфона, вона достатньо лаконічна та не займає багато місця. Кути огляду доволі широкі, що беззаперечно буде доречним під час перегляду відео або гри.

Операційна система, продуктивність і безпека

За продуктивність і покращений ігровий досвід у TECNO Pova відповідає восьмиядерний процесор MediaTek Helio G80, що разом із технологію Hyper-Engine дає змогу грати стабільно та плавно. До речі, у моделі Pova є можливість створити власний ексклюзивний ігровий простір. Наприклад, у режимі гри змінюється використання всіх ресурсів і функцій смартфона, зокрема блокується робота непотрібних додатків, обмежується використання фонових мереж і підтримується висока продуктивність.

TECNO Pova має 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої. Цього вистачить, щоби розмістити в смартфоні 30 тисяч фотографій, 23 тисячі аудіофайлів, 300 ігор або 200 відео.

У смартфоні застосовано систему HiOS 7.0 на базі Android 10. Також у TECNO Pova присутня ефективна система охолодження, що використовує теплопровідний матеріал і багатошарову 3D-конструкцію корпусу задля кращого відведення тепла й протидії підвищенню температури, зокрема, під час ігрових сесій або заряджання.

За безпеку персональних даних у смартфоні Pova відповідають: датчик відбитку пальця, що знаходиться на задній кришці смартфона, та сканер обличчя. Усе працює швидко та якісно.

Камера

Смартфон TECNO Pova оснащено модулем із чотирьох камер: основний модуль на 13 Мп з апертурою F/1.85, другий модуль для макрозйомки на 2 Мп, третій – сенсор глибини на 2 Мп (для створення фото в портретному режимі та світлин з ефектом боке) та AI-камера, що працює за допомогою штучного інтелекту (завдяки якому смартфон визначає кращі сцени для зйомки).

У світлий час доби отримуємо фото високої якості з непоганою деталізацією.

Для створення якісного контенту у TECNO Pova присутня функція інтелектуального розпізнавання сцен.

Фронтальної камери на 8 Мп із апертурою F/2.0 і кутом огляду 80,6° достатньо для селфі прийнятної якості. Також із цікавих «фічей» варто відзначити двомодульний передній спалах.

З-поміж ефектів: краса, портрет та цікаві маски у вигляді милих звіряток або вболівальників Manchester City (нагадаю, що TECNO Mobile є офіційним партнером цього футбольного клубу). Тому вашій фантазії є, де розгулятись!

Автономність

TECNO Pova оснащено акумулятором із достатньою ємністю на 6 000 мА год, що забезпечує безперервне відтворення музики протягом 8 днів, 64 години дзвінків і до 20 годин ігор. У мене смартфон протримався три дні активного користування.

Крім того, модель POVA підтримує швидке заряджання потужністю 18 Вт. Наприклад, після заряджання смартфона впродовж 10 хвилин можна 2,4 години спілкуватися телефоном або 20 годин слухати музику. Тож, можна не перейматися зайвий раз через розряджений акумулятор та його неминуче відключення.

Висновок

Смартфон TECNO Pova – добротний, потужний і витривалий. Пристрій із величезним 6,8-дюймовим екраном і покращеним процесором Helio G80 працює швидко, без гальмування, а надпотужний акумулятор забезпечує довгі години роботи та розваг.

Menu
Products catalog
Products catalog