Home - Toys & Goods for Kids - Toys - Game Figures and Accessories - Li`l Woodzeez - Ігровий набір Пекарня

Li`l Woodzeez Ігровий набір Пекарня

SKU: WZ6619
Previous
Next
Technical characteristics Li`l Woodzeez Ігровий набір Пекарня:
Main features
Full list of features
Type playset
Kind set
Age suitability 3 years and up
Material plastic
textile
Key features
Type playset
Kind set
Age suitability 3 years and up
Piece Count 69 pc(s)
Material plastic
textile
Features characters not included
Warranty
Warranty 14 months
Package dimensions
Width 150 mm
Height 210 mm
Length 290 mm
Weight 0.87 kg
Volume 0.0091 m3
Type: playset; Kind: set; Age suitability: 3 years and up; Material: plastic, textile.
1839 UAH*
in stock
* Recommended retail price
Where to buy: Li`l Woodzeez Ігровий набір Пекарня:
Online stores
Comtrading
Игровой набор Li'l Woodzeez Пекарня (WZ6619)
Iphouse.com.ua
Li`l Woodzeez Игровой набор Пекарня
Mekka
Игровой набор Li`l Woodzeez Пекарня (WZ6619)
Moyo
Игровой набор Li`l Woodzeez Пекарня WZ6619
OWWA
Игровой набор Li`l Woodzeez Пекарня
National networks
24 Moyo.ua
Игровой набор Li`l Woodzeez Пекарня WZ6619
Будинок іграшок(bi.ua)
Ігровий набір Lil Woodzeez Пекарня (WZ6619)
Улюблені іграшки Li'l Woodzeez

Li'l Woodzeez – іграшкова колекція лісових звіряток, ігрових наборів і аксесуарів до них. Маленькі фігурки тваринок дуже приємні на дотик, тому грати з ними суцільне задоволення.

Головні персонажі Li'l Woodzeez – родини тваринок, які живуть і працюють разом, до того ж мають дуже цікаві й захопливі історії. Кожна родина звіряток займається власною справою. Завдяки доброті й чуйності маленькі друзі перетворюють повсякденну роботу на веселу пригоду.

Голова й ручки фігурок – рухливі. Усі вони об’ємні, а з огляду на оптимальний розмір іграшками можна безпечно грати малюкам: найменша фігурка – немовля 4,5 см, доросла фігурка – 9 см.

Грати із сім'єю Li'l Woodzeez завжди весело та цікаво! За допомогою ігрових фігурок-­тваринок та різноманітних аксесуарів дітлахи тренують пам’ять, запам’ятовуючи різних героїв, і творчу фантазію, вигадуючи сюжетно-­рольові ігри. Під час гри в дітей розвивається мислення, дрібна моторика рук, посидючість, тактильне й зорове сприйняття та багато інших корисних навичок.

Бренд Li'l Woodzeez належить сімейній компанії Battat, яка була заснована ще в 1897 році в США та Канаді й от вже понад 120 років виробляє іграшки для дітей різного віку.

Збирай і створюй власний світ

Однією з особливостей товарів Li'l Woodzeez є широкий асортимент, що може задовольнити зацікавленість дітей різного віку, – безліч сюжетів для гри, повна деталізація і функціональність.

Набір фігурок Li'l Woodzeez «Сім’я котиків»

Сім’я котиків урізноманітнює і доповнює колекцію іграшок Li'l Woodzeez. За легендою, сімейство котів працює на вантажівці з харчовими продуктами «Солодощі та ласощі», кожен день готуючи смаколики для всіх лісових мешканців Li'l Woodzeez. Кіт – справжній кулінарний геній! Він може приготувати щось смачненьке з будь-якого продукту.

Набір фігурок Li'l Woodzeez «Сім'я мишей із книжкою»

Родина мишей займається важливою справою – ремонтом! У наборі чотири персонажі: тато, мама і двоє діточок. Миші – справжні майстри, які відремонтують чи не все в чарівній долині! Лісові мешканці завжди звертаються до них по допомогу.

Ігровий набір Li'l Woodzeez «Великий котеджний будинок»

Великий котеджний будинок Li'l Woodzeez – яскравий ігровий набір, у комплекті якого багато різноманітних аксесуарів. Іграшковий котедж повністю мебльований та готовий до заселення родиною звіряток Li'l Woodzeez.

У наборі 20 предметів.

Ігровий набір Li'l Woodzeez «Пекарня»

Ігровий набір «Пекарня» Li'l Woodzeez складається із 69 предметів. Захоплива іграшка має вигляд будиночка, пристосованого до випікання та продажу хліба, булочок, тістечок, тортиків. У комплекті є все, що потрібно для веселої гри. Набір сумісний з іншими іграшками Li'l Woodzeez.

У наборі 69 предметів.

Ігровий набір Li'l Woodzeez «Поліклініка»

Ігровий набір «Поліклініка» стане цікавим і корисним доповненням до іграшок Li'l Woodzeez. Це деталізована копія невеличкого медичного центру для маленьких звірят. Не хвилюйтеся – двері клініки «Walk-­In Health» завжди відчинено. У наборі є все необхідне для догляду: ліжко, медичний візок, аптечка, пов’язка, гіпс тощо. Ба більше, у комплекті наявні лікарський халат і стетоскоп, тож можна призначити лікарем будь-яку з улюблених ігрових фігурок Li'l Woodzeez.

У наборі 43 предмети.

Ігровий набір Li'l Woodzeez «Веселий кемпінг»

Ігровий набір «Веселий кемпінг» Li'l Woodzeez – яскраво-­рожевий кабріолет і автопричіп – справжній будинок на колесах, в якому можна жити та подорожувати. Дах причепа й бокова стінка розкладаються, тож дитині буде зручно грати предметами, що є всередині: кухнею з аксесуарами, вітальнею з диваном і спальнею. У кабіні машини вміщується дві фігурки, проте ще дві можна посадити в причіп. Ігровий набір вдалий для сюжетно-­рольових ігор із будь-якою родиною Li'l Woodzeez.

У наборі 40 предметів.

Menu
Products catalog
Products catalog