GoGPSme Дитячий телефон-годинник з GPS трекером GOGPS К07 [K07PK]

SKU: K07PK
Previous
Next
Technical characteristics GoGPSme Дитячий телефон-годинник з GPS трекером GOGPS К07 [K07PK]:
Main features
Full list of features
Type wrist
Watch Movement Type electronic
Display 1.44 " кольоровий сенсорний LCD
Connectivity GSM
GPRS
Water resistant splashes
soaking
jet
Functional Free monitoring package
Telephone communications
Geo zones
Hidden monitoring (wiretapping)
Flashlight
Mathematical game
Battery Li-Pol
Battery capacity 400 mAh 3.7V
Case Colour pink
Key Features
Type wrist
Gender for girls
for boys
Watch Movement Type electronic
Sporting and protective features splash protection
Display 1.44 " кольоровий сенсорний LCD
Connectivity GSM
GPRS
Location channels GPS
AGPS
LBS
GPS accuracy 5-15M
LBS accuracy 100--1000M
Water resistant splashes
soaking
jet
Functional Free monitoring package
Telephone communications
Geo zones
Hidden monitoring (wiretapping)
Flashlight
Mathematical game
SIM card micro SIM
Main chip MTK 6627
Processor MTK2503D, 260MHZ
Battery Li-Pol
Battery capacity 400 mAh 3.7V
Microphone built-in /високої точності
Speaker 8 Ohm
0.5 W
Buttons Power on/off
SOS
Volume +/-
G-sensor
Camera 2 Мп
Additional Features
Language Russian
GPS monitoring Ukr / Rus / Eng
Number of channels 20
Case Colour pink
Dimensions 53.8х41.3х15 mm
Weight 45 g
Warranty
Warranty 24 months
Package dimensions
Width 80 mm
Height 80 mm
Length 80 mm
Weight 0.13 kg
Volume 0.0005 m3
Type: wrist; Gender: for girls, for boys; Watch Movement Types: electronic; Sporting and Protective Features: splash protection; Case Colour: pink
1999 UAH*
out of stock
Where to buy: GoGPSme Дитячий телефон-годинник з GPS трекером GOGPS К07 [K07PK]:
Mekka
Детские телефон-часы с GPS трекером GOGPS ME К07 Розовые (K07PK)
Смартгодинники GoGPS для дітей: на варті батьківського спокою

З-поміж величезного асортименту пристроїв виділяється специфічна категорія – смартгодинники для дітей. Ці гаджети є не тільки модним аксесуаром, а й невід’ємною частиною життя. Вони не просто показують час, але й мають чималий перелік розумних функцій.

Батьки завжди намагаються оточити своїх дітей увагою й максимальною турботою. Дехто пам’ятає, як матері контролювали дітей, гукаючи у вікно: «Синку, йди обідати!», «Вдягни шапку». Або виходили та шукали дітлахів у дворі, відволікаючи їх від гри у квача, просили не товаришувати «з отим хлопчиком» тощо.

Сьогодні неможливо уявити життя людей без великої кількості електронних помічників, які використовують щодня для вирішення ба­­гатьох завдань. Технології приходять на допомогу і в такому важливому питанні, як турбота про дитину.

Корисний функціонал

GoGPS вже не перший рік допомагає відповідальним батькам дбати про безпеку дітлахів. Такий модний аксесуар для дітей — смартгодинник — є зручнішим і більш практичним за мобільний телефон. Його вдягають на руку, тому вже значно складніше загубити або пошкодити. Крім того, смартгодинники для дітей GoGPS мають низку корисних опцій.

  • Датчик GPS — батьки завжди знають, де перебуває їхня дитина, відслідковуючи місцезнаходження на карті в додатку GoGPSMe.
  • Двосторонній телефонний зв’язок — на годинник можна телефонувати тільки з попередньо встановлених номерів, тому дитину не турбуватимуть інші люди. Також вона зможе зателефонувати на один із 10 номерів, які внесені до телефонної книги.
  • Кнопка SOS — у разі небезпеки дитина може натиснути на тривожну кноп­ку, і годинник почне телефонувати по черзі на додані номери доти, доки хтось не підніме слухавку.
  • Монітор — зателефонувавши на годинник за номером, який було зазначено попередньо, можна прослухати оточення дитини в радіусі дії мікрофона, і вона про це не дізнається. Якщо годинник оснащено камерою, через додаток є можливість запросити фото та наочно спостерігати, що відбувається навколо пристрою.
  • Програвання історії місцезнаходження — проєк­ція та відтворення анімації історії руху та маршрутів дитини на електронній карті за 13 місяців.
  • Визначити поточне розташування — надсилання команди на годинник дасть змогу отримати GPS-координати місця, де перебуває дитина, миттєво на телефон дорослого.

Компанія GoGPS не стоїть осторонь сучасних трендів, асортимент постійно технологічно оновлюється й розширюється. Представлені новинки є в різноманітних кольорах і мають свої особливості.

Дитячий смартгодинник GoGPS X02

Коди товарів: X02RD, X02BL

Найбільш функціональний смартгодинник в оновленій лінійці — GoGPS X02. Завдяки чудовому дизайну та розширеному функціоналу годинник удовольнить школярів як молодших, так і середніх класів.

GoGPS X02 в арсеналі функцій має: підтримання зв’язку покоління 4G, фронтальну камеру, ліхтарик і гру для розвитку математичної пам’яті. Приємним бонусом для тих, хто вибрав саме цю модель, є невелика вага (як порівняти з ранніми), а отже, дитину не відволікатиме незручна важкість гаджету. Пристрій має клас захисту корпусу від бруду та вологи IP67.

  • Ємність батареї 700 мА год
  • Клас захисту IP67
  • Дисплей кольоровий, сенсорний 240 × 240, 1,3” IPS
  • Кольори червоний, синій

Дитячий смартгодинник GoGPS K07

Коди товарів: K07PK, K07BL

GOGPS K07 — нова модель у початковій лінійці GoGPS. Цей багатофункціональний смартгодинник призначений для інформування батьків про місцеперебування та пересування дитини. Також він забезпечує постійний двосторонній голосовий зв’язок через додаток GOGPS ME. Годинник має вологостійкий корпус й оснащений камерою та ліхтариком.

Кольоровий LCD-дисплей чудово відображає інформацію під будь-яким кутом. Батарея ємністю 400 мА год забезпечує працездатність до 48 годин у режимі очікування або до 24 годин в активному режимі. У GoGPS K07 можна не лише слухати, що відбувається навколо дитини, але й робити фотографії з годинника, які надходитимуть на пристрій дорослого в батьківському додатку.

  • Ємність батареї 400 мА год
  • Клас захисту IP67
  • Дисплей кольоровий, сенсорний 1,44” LCD
  • Кольори рожевий, синій

Дитячий смартгодинник GoGPS K27

Коди товарів: K27PK, K27BL

Смартгодинник GoGPS K27 — ще одна новинка, що варта уваги. Характерні особливості моделі: велика ємність акумулятора, ліхтарик, камера й датчик зняття з руки. Гаджет має яскравий дизайн, якісний кольоровий дисплей і корпус, що захищений від бруду та вологи. Вбудований вібромоторчик допоможе дитині відчути дзвінок.

  • Ємність батареї 500 мА год
  • Клас захисту IP67
  • Дисплей кольоровий, сенсорний 1,44” IPS
  • Кольори рожевий, синій
Menu
Products catalog
Products catalog