Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Technic Ferrari 488 GTE "AF Corse # 51" 42125

LEGO Конструктор Technic Ferrari 488 GTE "AF Corse # 51" 42125

код товару: 42125
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Technic Ferrari 488 GTE "AF Corse # 51" 42125:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри наземний транспорт
Вікова група 18+
Основні
Вид конструктор
Тип гри наземний транспорт
Вікова група 18+
Кількість деталей 1677 шт
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 480 мм
Висота 110 мм
Довжина 380 мм
Вага 2.34 кг
Об'єм 0.0201 м3
Займайте перші місця, борючись за команду в найважчих гонках на витривалість в світі за кермом Ferrari 488 GTE - машини, не схожою на інші. Ви можете зібрати свою власну модель LEGO® Technic, повну реалістичних деталей, зовсім як у знаменитого автовиробника.
немає в наявності
Вірність деталям
Приголомшливе увагу до деталей робить цю модель гоночної машини справжнім втіленням боліда Ferrari. Серед її особливостей & mdash; передня і задня підвіска, що відкриваються двері, двигун V8 з рухомими поршнями і кермо, який повертає колеса машини. Оригінальні наклейки і реалістичні кольори вносять останні штрихи в цю епічну модель.

Біжіть від ординарності
Цей набір входить в колекцію наборів LEGO для дорослих, яким подобається оригінальний дизайн. Він може стати новим творчим заняттям для вас або ідеальним подарунком для будь-якого шанувальника автомобільних гонок. Цей набір LEGO Technic дозволяє зануритися в будівництво і створити чудову модель для вашої колекції.

  • Пориньте в захоплюючий світ гонок, створивши свою власну модель LEGO & reg; Technic знаменитого боліда Ferrari 488 GTE.
  • Її реалістичні деталі; передня і задня підвіска, що відкриваються двері, двигун V8 з рухомими поршнями і працює рульове колесо.
  • Оригінальні гоночні наклейки і реалістичні кольори дозволяють Ferrari 488 GTE "AF Corse # 51" LEGO® Technic (42125) зайняти гідне місце в будинку або офісі будь-якого шанувальника автогонок.
  • Захоплюючий набір для дорослих, а також надихає подарунок на день народження або на особливий випадок для кожного, хто любить гонки на витривалість, машини Ferrari і автоспорт.
  • Розміри моделі: більше 13 см. У висоту, 48 см. В довжину і 21 см. В ширину.
  • Відчиняються двері і капот дозволяють вивчити весь внутрішній устрій
  • У набір входить особливий буклет з керівництвом по збірці, де можна знайти відомості про машину і команді AF Corse 51.
  • Набори LEGO Technic пропонують захоплюючі проекти по збірці і елегантні моделі, повні вражаючих реалістичних функцій, для всіх, хто цікавиться технікою і технологіями.
  • Всі елементи LEGO Technic, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним і надійно з'єднуються.
  • Всі елементи LEGO Technic відчувають на падіння, нагрів, удари і скручування, щоб переконатися в їх відповідності високим міжнародним стандартам безпеки.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів