Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: DC: Batwoman (Action Pose) 43009

Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: DC: Batwoman (Action Pose) 43009

код товару: FUN2549126
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: DC: Batwoman (Action Pose) 43009:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія DC
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія DC
№ фігурки 297
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.23 кг
Об'єм 0.0016 м3
Бетвумен (англ. Batwoman) - супергероїня коміксів видавництва DC Comics. У всіх своїх версіях Кейт - багата спадкоємиця, яка надихається Бетменом і вибирає, як і він, супергеройську стезю.
немає в наявності
Грейсона. Кеті Кейн і її альтер его Бетвумен вперше з'явилися в 233 номері Детективних Коміксів (липень 1956). У своій першій появі Бетвумен була представлена ​​як жіночий аналог Бетмена в боротьбі проти злочинності. У неї була своя бет-печера і стереотипно-фемінна зброя така як губна помада, пудра, браслети і сітка для волосся. Бетвумен регулярно з'являлася на сторінках Бетмена і Детективних коміксів аж до ранніх шістдесятих років. Хоча фанатські листи і вказували на те, що Бетвумен полюбилася їм, редактор Джуліус Шварц вирішив, що вона та інші пов'язані з Бетменом персонажі будуть недоречні в його новому баченні персонажа Бетмена і напрямку в якому він вирішив розвивати Бет-всесвіт.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів