Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Disney: Soul: Moonwind 48020

Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Disney: Soul: Moonwind 48020

код товару: FUN2549598
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Disney: Soul: Moonwind 48020:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Disney
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Disney
№ фігурки 746
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.13 кг
Об'єм 0.0016 м3
«Душа» (англ. Soul) - майбутній американський комп'ютерний анімаційний фільм виробництва студії Pixar Animation Studios. Режисером проекту виступив Піт Доктер. Джо Гарднер, вчитель музики в середній школі, давно мріяв виконати джазову музику на сцені і, нарешті, отримав шанс справити враження на інших джазових музикантів під час виступу в Half Note Club. Однак через нещасний випадок душа Гарднера відділяється від його тіла і переноситься на «Семінар« You », в якому душі розвиваються і набувають пристрасті перед тим, як їх переносять до новонародженої дитини, і Гарднер повинен працювати з душами на тренуваннях, наприклад, такими як 22.
немає в наявності
У червні 2019 року Pixar анонсувала новий мультфільм під назвою «Душа» з режисером Пітем Доктером і продюсером Даною Мюррей, з коротким оглядом, опублікованим в Твіттері про космічну подорож по Нью-Йорку. Мюррей сказала, що мультфільм «(візьме аудиторію) в світ, де ніхто ніколи не був, але, протягом довгого часу», а співавтор сценарію / режисер Кемп Пауерс заявив, що мультфільм «абсолютно відрізняється» від попередніх картин Доктера. Пауерс також сказав, що мультфільм відповість на важливі питання.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів