Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Disney: Raya and the Last Dragon Raya 50548

Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Disney: Raya and the Last Dragon Raya 50548

код товару: FUN2549896
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Disney: Raya and the Last Dragon Raya 50548:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Disney
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Disney
№ фігурки 998
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.23 кг
Об'єм 0.0016 м3
Фігурка Funko POP! Vinyl: Disney: Raya and the Last Dragon Raya 50548 виконана за мотивами комп'ютерного анімаційного фільму "Райян і останній дракон". Давним-давно Дракони створили землю під назвою Кумандра. Кумандра була переосмисленою Землею, розділеною на п'ять різних регіонів з п'ятьма людськими кланами. Тут люди поклонялися драконам і жили з ними в гармонії. Однак зловісні монстри, відомі як Друуни, загрожують цьому місцю, і Дракони вирішують принести себе в жертву заради іншого людства, залишивши потужний, але небезпечний подарунок. На Землі вони залишили одного дракона на випадок повернення темних сил.
немає в наявності
Через 500 років Друуни повертаються в Землю. Друуни вбивають сильного вождя Баджонга, залишивши його сина Маленького Чонга і дочка Райю. З самого дитинства Райян завжди хотіла бути войовницею - їй не терпілося отримати свій меч. Райян зросла безстрашною, самотньою і пристрасною войовницею і жила зі своїм загадковим другом-твариною Тук Тук. Після смерті батька вона вирішує покинути свій будинок в Землях Серця з Тук Туком і вистежити останнього дракона.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів