Колекційна фігурка Funko POP! Heroes DC Green Lantern 45908

код товару: FUN2549771
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Heroes DC Green Lantern 45908:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія DC
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія DC
№ фігурки 317
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.21 кг
Об'єм 0.0016 м3
Зелений Ліхтар (англ. Green Lantern) - ім'я безлічі вигаданих персонажів, супергероїв, що з'являлися в коміксах, що видаються компанією DC Comics. Перший, Алан Скотт, був створений автором Біллом Фінгер і художником Мартіном Ноделлом в All-American Comics # 16 (липень, 1940).
немає в наявності
Кожен Зелений ліхтар має кільце сили, що дає йому величезний контроль над фізичним світом, поки у володаря достатньо сили волі і фізичної сили, щоб використовувати його. Хоча кільце Зеленого Ліхтаря Золотого століття, Алана Скотта, живила магія, кільця, що носяться усіма подальшими Ліхтарями, були технологічним створенням Вартових Всесвіту, які дарували такі кільця гідним кандидатам. Вони утворюють межгалактическую поліцію, відому як Корпус Зелених Ліхтарів.

Кожен з Зелених Ліхтарів Землі був членом або Товариства Справедливості Америки, або Ліги Справедливості Америки, а Джон Стюарт був одним з основних персонажів в мультсеріалах «Ліга Справедливості» і «Ліга Справедливості без кордонів» (Justice League Unlimited). Зелені Ліхтарі часто зображуються як близькі друзі різних людей, колишніх Флешем, найпомітніша дружба між Аланом Скоттом і Джеєм Гаррику (Зеленим ліхтарем і Флешем Золотого століття), Хелом Джорданом і Баррі Алленом (Зеленим ліхтарем і Флешем Срібного століття) і Кайлом Райнером і Уоллі Вестом (Зеленим ліхтарем і Флешем сучасності).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів