Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: Marvel: Captain America 45048

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: Marvel: Captain America 45048

код товару: FUN2549316
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: Marvel: Captain America 45048:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel`s Captain Marvel
Розміри 15 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel`s Captain Marvel
№ фігурки 584
Кількість 1 шт
Розміри 15 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.22 кг
Об'єм 0.0016 м3
Капітан Америка (англ. Captain America; справжнє ім'я - Стівен Роджерс (англ. Steven Rogers) - супергерой коміксів видавництва Marvel Comics. Один з найвідоміших персонажів в світі коміксів. Він був створений письменником Джо Саймоном і художником Джеком Кірбі і вперше з'явився в коміксах 1940-х «Timely Comics». За роки в цілому в 75 країнах було продано близько 210 мільйонів копій коміксів «Captain America» (оцінки різняться, в деяких джерелах ця цифра трохи більше або менше).
немає в наявності
Капітан Америка одягнений в костюм, розфарбований на мотив американського прапора, і озброєний незруйновним щитом, який часто використовується в якості зброї. У коміксах звернення «Капітан Америка» застосовується до будь-якого, хто обраний урядом США (яке розглядає себе «володіючим» персоною) носити костюм і щит. Майже всю історію публікацій персонажа Капітан Америка був альтер его Стіва Роджерса (англ. Steve Rogers), хворобливого юнака, організм якого був посилений експериментальної сироваткою до максимуму фізичної форми, прийнятній для людського сприйняття, щоб допомогти військовим силам США в проведенні військових операцій.

Роджерс завжди був прихильником Справедливості, заради якої йшов на багато жертви; незважаючи ні на що, завжди приходив на допомогу своїм союзникам. Капітан Америка - цілеспрямовано створений патріотичний персонаж; він був найпопулярнішим персонажем в період Другої світової війни, його часто зображували борються з гітлерівською коаліцією держави.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів