Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Deluxe Bobble Star Wars Han & Taun Taun 49756

Колекційна фігурка Funko POP! Deluxe Bobble Star Wars Han & Taun Taun 49756

код товару: FUN2549727
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Deluxe Bobble Star Wars Han & Taun Taun 49756:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Star Wars
Розміри 21 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Star Wars
Кількість 1 шт
Розміри 21 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 160 мм
Висота 140 мм
Довжина 200 мм
Вага 0.52 кг
Об'єм 0.0045 м3
Хан Соло (англ. Han Solo) - чоловік-людина з Кореллі, що виріс в убогості в нетрях Коронет-Сіті. Відслуживши три роки в армії Галактичної Імперії на Мімбані, він, разом з звільненим їм вуки Чубаккою, зміг прибитися до команди найманця Тобіаса Беккета, з яким взяв участь у видобутку коаксіума для Багрового світанку. Завдяки своїй удачі і кмітливості, він виграв у капітана Ленд Калріссіан в сабакк його корабель, «Тисячолітній сокіл». Разом з Чуи Хан став промишляти контрабандою по галактиці на своєму новому кораблі, від Корусанта до Татуїна.
немає в наявності
Через дев'ятнадцять років після створення Галактичної Імперії Хан заборгував велику суму своєму наймачеві, Хатту Джаббе, кримінальному повелителя Татуїна. Намагаючись вирішити проблеми з боргом, Хан погодився довезти до Альдераан двох чоловіків, яким були джедай Обі-Ван Кенобі і молодий Люк Скайоукер, і їх дроїд.

Таунтаун, також відомий як тантал, тонтон або тоунтоун (англ. Tauntaun) - унікальна тварина з планети Хот, що поєднує в собі ознаки рептилій і теплокровних ссавців. Таунтауни широко використовувалися повстанцями під час їх перебування на Хоте, так як вони відмінно переносили холод і були ідеальні для пересування верхом і патрулювання. Таунтауни схожі з Кібакі, хоча генетично від них відрізняються. Таунтауни володіють деякими ознаками рептилій, такими як відсутність молочних залоз і луската шкіра. У той же час, вони теплокровні і покриті хутром (колір якого варіюється від сірого до білого).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів