Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: 80th: Wolverine 42215

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: 80th: Wolverine 42215

код товару: FUN2472
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: 80th: Wolverine 42215:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel's
Розміри 15 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel's
Кількість 1 шт
Розміри 15 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.18 кг
Об'єм 0.0016 м3
Росомаха (англ. Wolverine), справжнє ім'я - Джеймс Хоулетт (англ. James Howlett), також відомий як Логан (англ. Logan) - герой коміксів видавництва Marvel Comics. Персонаж з'явився на світло в 180-му випуску коміксу «Incredible Hulk» в жовтні 1974 року створений письменником Леном Уейном і художником Джоном Роміта-старшим у співпраці з Хербом Трімплом.
немає в наявності
Росомаха - мутант, який має надлюдські здібності. Він володіє регенерацією, яка дозволяє йому виживати після важких поранень, смертельних для звичайної людини. Більшість отрут і хвороб також не можуть вбити і нанести важку шкоду здоров'ю Росомахи. Його здатність також підвищує витривалість і спритність, загострює його органи чуття, уповільнює старіння організму. Скелет Росомахи відрізняється від людського наявністю шести лез, схожих на кинджали і гострих, як бритва.

Леза висуваються з перетинок між пальцями (в кожній руці по три леза). Після участі в експерименті «Зброя Ікс» скелет Росомахи був покритий незруйновними сплавом Адамант. Росомаха - експерт багатьох видів рукопашного бою, має бойову підготовку, працював розвідником, найманцем і агентом ЦРУ. Брав участь у Першій і Другій світових війнах, воював в Іспанії і В'єтнамі, чудовий тактик і стратег. Найчастіше змальовується з дуже різким характером, безстрашним і неприборканим, що володіє великою силою волі. З 1982 року має свій власний комікс.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів