Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: 80th: Spider-Man

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: 80th: Spider-Man

код товару: FUN2479
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: 80th: Spider-Man:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel`s Spider-Man Classic
Розміри 15 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel`s Spider-Man Classic
№ фігурки 495
Кількість 1 шт
Розміри 15 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.12 кг
Об'єм 0.0016 м3
Людина-павук (англ. Spider-Man), справжнє ім'я Пітер Паркер (англ. Peter Parker) - супергерой, що з'являється в коміксах видавництва Marvel Comics, створений Стеном Лі та Стівом Дитко. З моменту своєї першої появи на сторінках коміксу Amazing Fantasy №15 він став одним з найпопулярніших супергероїв. Чи і Дитко задумували персонажа як підлітка-сироту, вихованого дядьком і тіткою, який поєднує життя звичайного студента і борця зі злочинністю. Людина-павук отримав суперсилу, збільшену спритність, «павуче чуття», а також здатність триматися на прямовисних поверхнях і випускати павутину з рук з використанням приладу власного винаходу.
немає в наявності
До появи Людини-павука в 1960-х підлітки в коміксах про супергероїв зазвичай були всього лише їх помічниками. Комікси про Людину-павука розбили ці стереотипи, представивши героєм самотнього підлітка, відкидаємо багатьма однолітками, у якого не було досвідченого наставника, як Капітан Америка у Баки або Бетмен у Робіна. Після смерті свого дядька Бена йому довелося самостійно дізнаватися, що «з великою силою приходить і велика відповідальність».
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів