Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: 80th First Appearance: Angel 40715

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: 80th First Appearance: Angel 40715

код товару: FUN2498
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: 80th First Appearance: Angel 40715:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel's X-Men
Розміри 15 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel's X-Men
№ фігурки 506
Кількість 1 шт
Розміри 15 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.15 кг
Об'єм 0.0016 м3
Уоррен Уортінгтон народився в дуже багатій родині. Коли хлопчик навчався в приватному коледжі, він вперше виявив у себе здібності мутанта. Побоявшись привертати увагу, він потайки прив'язував під плащем виросли крила до своєї спині, але все-таки Уоррену дуже хотілося спробувати злетіти. Коли в його школі почалася пожежа, він прилетів на допомогу однокурсникам, і все взяли крилатого хлопчика за справжнього ангела. Після цього Уортінгтон відправився в Нью-Йорк, придумав собі кольоровий костюм і взяв ім'я Ангел-Месник.
немає в наявності
Незабаром Уоррена помітив Професор Ікс, і під його чуйним керівництвом мутант вступив в команду «Люди Ікс» та назвався Ангелом. Спершу Уортінгтон ховав обличчя під маскою, але потім вирішив позбутися від неї, щоб довести людям, що не всі мутанти потворні і страшні. Будучи спадкоємцем величезного стану, Уоррен згодом перетворився в мільйонера і плейбоя, але залишився вірним ідеалам професора. Ангел часто переходив з однієї команди в іншу, примудрившись побувати в складі «Чемпіонів», «Захисників» і «Ікс-Фактора».
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів