Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: F4: Human Torch 45007

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: F4: Human Torch 45007

код товару: FUN2549209
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: F4: Human Torch 45007:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel's F4
Розміри 15 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel's F4
№ фігурки 569
Кількість 1 шт
Розміри 15 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.15 кг
Об'єм 0.0016 м3
Людина-факел (англ. Human Torch), справжнє ім'я Джонатан "Джонні» Шторм (англ. Johnny Storm) - супергерой коміксів видавництва Marvel Comics, член-засновник Фантастичної четвірки. Він був створений сценаристом Стеном Лі та художником Джеком Кірбі, будучи переосмисленням схожого, більш раннього персонажа Андроїда Людини-виступаючи, який використовував той же псевдонім і володів аналогічними здібностями, і був створений сценаристом-художником Карлом Бургосом (англ.) Рос. в 1939 році для Timely Comics, компанії, що передує Marvel Comics.
немає в наявності
Як і інші члени Фантастичної четвірки, Джонні Шторм отримав свої надздібності в результаті впливу космічних променів. Він може покривати своє тіло вогнем, літати, поглинати вогонь без будь-якої шкоди для свого тіла і керувати ним за власним бажанням. «Полум'я!» - висловлювання, яке зазвичай вимовляє Джонні в момент активації здібностей, стало його коронною фразою.

Основна здатність Факела полягає в тому, щоб огорнути себе вогнем і управляти цим полум'ям. Він може також управляти димом, перетворитися в його полум'яну форму. Людина-Факел може направити полум'я, як вибух перегрітої плазми, а також керувати його формою і температурою. Він може поглинути полум'я своїм тілом або погасити навколишнє полум'я. Факел здатний літати швидше звуку і має достатню навколишнє високу температуру, щоб випаровувати снаряди, які наближаються до нього.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів