Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: 80th: First Appearance Elektra 44812

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: 80th: First Appearance Elektra 44812

код товару: FUN2549218
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble: Marvel: 80th: First Appearance Elektra 44812:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel's
Розміри 15 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel's
№ фігурки 581
Кількість 1 шт
Розміри 15 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.20 кг
Об'єм 0.0016 м3
Електра Начіос (англ. Elektra Natchios), зазвичай звана лише по імені Електра - героїня (хоча в минулому до неї були застосовані визначення суперзлодейка і антігероіня) коміксів компанії Marvel. Вона була створена Френком Міллером і вперше з'явилася в коміксі про Шибайголові Daredevil # 168 в січні 1980 року. Електра - куноіті і наймана вбивця, традиційно використовує в якості зброї два сая. Вона - гречанка за походженням і своє ім'я отримала від Електри, героїні грецьких трагедій, дочки Агамемнона і Клітемнестри.
немає в наявності
Електра є спортсменкою і гімнасткою олімпійського рівня, який має силу, швидкістю, спритністю, рефлексами і витривалістю на вершині людського розвитку. Вона є прекрасним майстром бойових мистецтв.

Основною зброєю Електри є два сая, довгих кинджала з тонкими гострими лезами і двома зубцями з боків. Електра може використовувати цю зброю як ріжуче, для ударів, також може викинути їх з убивчою точністю. Вона володіє катаної, бойовим посохом і іншими видами зброї.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів