Salta Comfort Edition круглый 183 см Green

код товара: 5071G
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Salta Comfort Edition круглый 183 см Green:
Основные параметры
Полный список параметров
Диаметр 183 см
Форма круглый
Рекомендуемый максимальный вес 50 кг
Статический тестовый груз 125 кг
Диаметр прыжковой поверхности 125 см
Высота батута 50 см
Высота батута с защитной сеткой 205 см
Знаки сертификации TUV
CE / EN71
Мат для прыжков Safetymark
Основные
Диаметр 183 см
Форма круглый
Рекомендуемый максимальный вес 50 кг
Статический тестовый груз 125 кг
Диаметр прыжковой поверхности 125 см
Высота батута 50 см
Высота батута с защитной сеткой 205 см
Знаки сертификации TUV
CE / EN71
Мат для прыжков Safetymark
Каркас батута
Материал оцинкованная сталь /с черным глянцевым порошковым покрытием
Количество ног 3
Диаметр верхних направляющих 38.1 мм
Толщина верхних направляющих 1.35 мм
Диаметр ножек 38.1 мм
Толщина ножек 1.2 мм
Тип соединения винти
клик система
Безопасность, мат
Толщина пеноматериала 20 мм EPE
Ширина подушки мата безопасности 29 см
Длина юбки 13 см
Верх из материала 0,35 (PVC)
Низ из материала 110 г. (PE)
Пружины
Количество 36
Длина 140 мм
Форма двойная коническая
Цвет серебристый
Покрытие двойная оцинковка
Мат
Материал полипропилен
Цвет черный
зеленый
Защитная сетка
Материал полиэтилен
Цвет черный
Вход двусторонняя молния
Особенности крепкая, мягкая сетка с маленькими ячейками
Защита на трубки из пеноматериала
Гарантия
Каркас 2 года
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Вес 35.55 кг
Объем 0.1680 м3
Стальной каркас прочного батута Salta Comfort Edition выполнен из оцинкованной стали с черным глянцевым покрытием. Конструкция стального верхнего кольца удерживает защитную сетку в натянутом положении, что позволяет мягкой сетке с мелкими ячейками надежно защищать детей и взрослых от падения. Кроме того, батут оснащен специальным защитным поролоновым матом толщиной 20 мм и шириной 29 см, покрывающий оцинкованные конические пружины системы батута и защищает от попадания между ними ног и рук во время прыжков. Двусторонняя молния обеспечивает легкий доступ внутрь батута и позволяет легко закрывать Salta Comfort Edition с внутренней стороны.
нет в наличии
Salta Comfort Edition - это исключительный батут, непревзойденный по своему привлекательному дизайну и доступный в своем ценовом диапазоне.  Дизайн этого батута легко впишется в любое окружение и разработан в соответствии с последними стандартами, что делает эту модель батута чрезвычайно безопасной. Линейка батутов Salta Comfort Edition - это отличный выбор, что гарантированно подарит массу удовольствия от прыжков и прослужит долгие годы!

Батути Salta: вибери острівець свободи руху!

Життя дітей – це постійний рух, який є способом дослідження навколишнього світу. У русі діти виражають себе, розвиваються та вивільнюють енергію. Важливо спрямувати невгамовну енергію малюків у правильне русло. Із батутами Salta гарантовано приємні емоції, фізичний розвиток, укріплення дихальної системи та опорно-рухового апарату.

Користь від батутів оцінять і дорослі, для яких він може стати тренажером зі схуднення, забезпечуючи інтенсивні кардіотренування. Стрибки на батуті не завадять і тим, у кого сидяча робота або пов’язана з тривалим перебуванням за кермом автівки.

Батути Salta вирізняються привабливим дизайном, доступною ціною та, найголовніше, безпечністю, адже моделі розроблено відповідно до суворих стандартів. Пропонуємо огляд п’яти серій батутів Salta, з-поміж яких неодмінно знайдеться модель для веселого родинного дозвілля.

Salta Junior

Батут Salta Junior спеціально розроблений для найменших, про що свідчать його комплектовання та конструкція. У пакованні є деталі каркаса, кріплення, батут діаметром 140 см, захисний мат і міцна, м’яка сітка. У Salta Junior використовують еластичні гумки кріплення мату до каркаса, завдяки чому стрибки майже безшумні та не спричиняють навантаження на спину й суглоби. Каркас батута виготовлено з оцинкованих труб із чорним матовим покриттям. Для додаткового захисту їх вкрито м’яким матеріалом.

Батут можна розмістити не лише на вулиці, а й у приміщенні, а отже, забави дитини забезпечено незалежно від погоди та сезону.

 

Salta Comfort Edition

Salta Comfort Edition – це батут, який вирізняється привабливим дизайном і доступністю у своєму ціновому діапазоні.

Каркас виготовлено з оцинкованої сталі з чорним глянцевим покриттям. Верхнє сталеве кільце утримує м’яку захисну сітку в натягнутому положенні.

У цій серії наявні круглі батути діаметром від 183 до 427 см.

 

Salta Combo

Salta Combo – це колекція класичних моделей, без якої неможливо уявити асортимент Salta. Батути цієї серії забезпечені рамою зі стабільною та міцною конструкцією, виготовленою зі стійких до корозії матеріалів.

Salta Combo оснащені товстим і широким захисним матом, а також подвійно оцинкованими пружинами конічної форми.

У цій лінійці наявні круглі батути діаметром від 183 до 427 см.

Salta Premium Black Edition

Salta Premium Black Edition упродовж багатьох років є одним із найпопулярніших і найвідоміших батутів на ринку. Це модель преміумкласу в сучасному, елегантному й виразному чорному кольорі. Окрім того, каркас батута виготовлений із оцинкованої сталі, захисний мат – зі стійкого до вологи та ультрафіолету матеріалу, а захисна сітка має додатковий захист навколо стовпчиків кріплення.

 

У цій серії наявні круглі батути діаметром від 213 до 427 см.

 

Salta First Class

Salta First Class – це моделі, в яких поєднано лише найкраще, тому вони будуть найвдалішим вибором. Батути лінійки First Class оснащено унікальною товстою оцинкованою чорною рамою з матовим покриттям. Під час стрибків рама не рухається і не хитається, а тому є надзвичайно безпечною.

Якщо для попередніх моделей рекомендовано придбати драбинку Salta, то в комплектованні моделі First Class вона вже є. За допомогою драбинки діти безпечно та самостійно діставатимуться батута.

У цій серії наявні круглі батути діаметром 427 см.

Важливо пам’ятати, що, незалежно від того, яку модель батута вибрано, потрібно дотримуватися правил безпеки та наглядати за дітьми під час їхнього використання. Батути Salta гарантовано подарують безліч задоволення та слугуватимуть довгі роки.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров