Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Razer Cynosa Lite USB US RGB:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Мембранні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Геймерські
Кількість клавіш 104 шт
Комплектація клавіатура /Razer Cynosa Lite
Основні
Тип клавіатури Мембранні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Геймерські
Кількість клавіш 104 шт
Підсвічування Razer Chroma
Додатково
Особливості Підтримка Razer Synapse 3
Комплектація клавіатура /Razer Cynosa Lite
Вологозахист
Фізичні
Колір чорний
Вага 904 г
Габарити ( ВxШxГ ) 457 x 174 x 33 мм
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 40 мм
Висота 220 мм
Довжина 480 мм
Вага 1.14 кг
Об'єм 0.0042 м3
Ігрова клавіатура Razer Cynosa Lite - це потужний девайс для початківців геймерів, які прагнуть отримати миттєве перевагу над супротивниками. Клавіатура Razer Cynosa Lite оснащена клавішами ігрового рівня з можливістю запису макросів «на льоту» і адаптовані в міцну конструкцію, що забезпечує надійний захист від проливання рідин. Механізм клавіш мембранного типу дає приємні, м'які тактильні відчуття під час натискання, при збереженні високої точності. Використовуючи можливості Razer Chroma, проявіть творчий підхід з 16,8 мільйонами кольорів і налаштуйте підсвічування під ваш індивідуальний стиль гри.
немає в наявності
Мембранні клавіш ігрового рівня

Створені для ігор, спеціальні мембранні клавіші Razer Cynosa Lite завжди забезпечують максимальну продуктивність в грі. При кожному натисканні ви отримаєте повний хід клавіші і відчуєте тактильний зворотний зв'язок, так що ви можете бути впевнені в натисканні зі смертельною точністю навіть в самий розпал битви.

Ігрова клавіатура з підтримкою RAZER CHROMA

Базові можливості Razer Chroma клавіатури Razer Cynosa Lite дозволяють налаштовувати 16,8 мільйона кольорів для двох світлових ефектів. Налаштуйте ігрове місце під свій настрій або стиль гри. Можливості програми Razer Synapse 3 дозволяють змінювати призначення всіх клавіш і на льоту записувати макроси, зберігайте для кожної гри свої профілі налаштувань.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів