Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Marvel Zombies Morbius (Exc) 50678

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Marvel Zombies Morbius (Exc) 50678

код товару: FUN2549943
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Marvel Zombies Morbius (Exc) 50678:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Bobble Marvel Games
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Bobble Marvel Games
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.21 кг
Об'єм 0.0016 м3
Фігурка Funko POP! Bobble Marvel Zombies Morbius (Exc) 50678 виконана у вигляді одного з персонажів всесвіту Marvel. Морбіус, іноді Морбіус, живий вампір, справжнє ім'я доктор Майкл Морбіус. В результаті перетворень Морбіус володіє надлюдською силою, швидкістю, рефлексом, спритністю і підвищеними почуттями. Він також володіє прискореною регенерацією, хоча і не такою потужною як у Росомахи, це дозволяє йому зцілюватися від травм, вогнепальних поранень, порізів і рваних ран.
немає в наявності
Морбіус також здатний загіпнотизувати людей по аналогії з традиційними вампірами. Як багато хто з вампірів Морбіус здатний до левітації. Будучи ненадовго зараженим демоном кровожерливим, Морбіус отримав здатність розтягувати своє тіло, рухаючись по невеликих просторах і розтягуючи свої кінцівки в міру необхідності. Він втратив ці здібності, коли він і Кровожерливий розколовся. Також Морбіус є експертом в біохімії.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів