Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Marvel Zombies MODOK 54559

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Marvel Zombies MODOK 54559

код товару: FUN2549959
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Marvel Zombies MODOK 54559:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel Zombies
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel Zombies
№ фігурки 791
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.19 кг
Об'єм 0.0016 м3
Фігурка Funko POP! Bobble Marvel Marvel Zombies MODOK 54559 виконана у вигляді зомбі-версії Модок. Модок, Мобільний Організм Для Організації Катастроф (англ. MODOK, Mobile Organism Designed Only for Killing - Мобільний організм, створений тільки для вбивств) - суперлиходій коміксів Marvel. Джордж Тарлтон піддався мутагенному процесу, який обдарував його надлюдським інтелектом, в тому числі і мозком-комп'ютером. Перетворення поліпшило його пам'ять і кмітливість, в результаті чого Модок міг за короткий час вирішувати найскладніші арифметичні рівняння. Він здатний вирахувати математичну ймовірність будь-якої події; ця здатність настільки сильна, що межує з передбаченням.
немає в наявності
Модок використовує свої псіонічні повноваження, які дозволяють йому керувати окремими живими істотами або ж цілими групами, а також генерувати силові поля, здатні витримати ядерні вибухи. Модок використовує технології, розроблені АІМ, зокрема обруч, що дозволяє йому генерувати руйнівний промінь і переміщуватися в будь-яке місце. Побічним ефектом мутації Тарлтон стало збільшення голови, яка переважує його тіло. Через це лиходієві доводиться пересуватися в екзоскелеті. Його костюм оснащений різними видами зброї, включаючи лазери і ракети. Іноді Тарлтон використовував гігантський автомобіль, симетричний розмірами його тіла. Органи Тарлтона швидко руйнуються, через що йому доводиться створювати власних клонів і підживлюватися ними. Будучи лідером АІМа, Модок має в своєму розпорядженні велику кількість технологій і цілу армію. А після того коли він став Чудовим Модоком, він повернувся в той же стан що і з оригіналом, але з відсутністю слабкостей.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів