Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Games Fortnite Ultima Knight 48464

Колекційна фігурка Funko POP! Games Fortnite Ultima Knight 48464

код товару: FUN2549977
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Games Fortnite Ultima Knight 48464:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Fortnite
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Fortnite
№ фігурки 617
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.15 кг
Об'єм 0.0016 м3
Фігурка Funko POP! Games Fortnite Ultima Knight 48464 виконана за мотивами комп'ютерної гри "Fortnite". Fortnite - комп'ютерна онлайн-гра, розроблена американською компанією Epic Games і випущена в ранній доступ в 2017 році.
немає в наявності
Fortnite пропонує гравцям на вибір три роздільних режима: Fortnite: Save the World, кооперативний симулятор виживання з відкритим світом, в якому гравцям пропонується спільно відбиватися від монстрів, схожих на зомбі, за допомогою зброї і різних будівель; Fortnite: Battle Royale - змагальний режим в жанрі королівської битви, в якому 100 гравців повинні боротися один з одним, поки в живих не залишиться тільки один; і доданий в 2018 році режим Fortnite: Creative, режим-«пісочниця», в якому гравці можуть самостійно створювати різні споруди, на зразок Minecraft. Fortnite: Save the World був випущений на платформах Windows, macOS, PlayStation 4 і Xbox One, а Fortnite: Battle Royale і Fortnite: Creative, крім перерахованих платформ, також і на портативних пристроях - Nintendo Switch, iOS і Android. Гра розповсюджується переважно за допомогою цифрової дистрибуції по моделі free-to-play; виданням версій гри на фізичних носіях займається компанія Gearbox Publishing.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів