Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Album Queen News of the World (MT) 53081

Колекційна фігурка Funko POP! Album Queen News of the World (MT) 53081

код товару: FUN2549986
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Album Queen News of the World (MT) 53081:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Album Queen News
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Album Queen News
№ фігурки 06
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 220 мм
Висота 230 мм
Довжина 80 мм
Вага 0.45 кг
Об'єм 0.0040 м3
Фігурка Funko POP! Album Queen News of the World (MT) 53081 виконана у вигляді одного з альбомів групи Queen. News of the World (з англ. - «Світові новини») - шостий студійний альбом британської рок-групи Queen, випущений 28 жовтня 1977 року.
немає в наявності
Альбом, немов на піку який панував тоді в панк-русі (в сусідній студії група Sex Pistols записувала свій дебютний альбом), звучить гонорово і по-декадентські; його вихід остаточно розділив думки фанатів і критиків. News of the World був проданий у кількості десяти мільйонів копій. Його слава головним чином забезпечуються двома першими композиціями: «We Will Rock You» і «We Are the Champions». Остання з часом стала спортивним гімном, хоча спочатку писалася зовсім не для цього. «We Will Rock You» завдяки простій, але дуже ефектній перкусії та запам'ятовуючому приспіву переспівувалися і перероблялися незліченна безліч разів, ставши чимось на зразок торгової марки. Правда, в більшості випадків від всього тексту залишається лише один приспів, але пісня легко вгадується навіть без слів. На концертах Queen ці дві композиції завжди йшли «рука в руку», завершуючи кожен концерт групи (крім туру Magic Tour, де між ними виконувалася пісня «Friends Will Be Friends»).
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів