Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Heroes DC Batman +1989 Joker w / Hat w / Chase 47709

Колекційна фігурка Funko POP! Heroes DC Batman +1989 Joker w / Hat w / Chase 47709

код товару: FUN2549587
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Heroes DC Batman +1989 Joker w / Hat w / Chase 47709:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія DC
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія DC
№ фігурки 337
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.18 кг
Об'єм 0.0016 м3
Джокер (c англ. Joker - жартівник, балагур) - суперлиходій всесвіту DC Comics, головний і заклятий ворог Бетмена. Джокер носить фіолетовий костюм і бореться за допомогою предметів, які стилізовані під реквізит клоуна і ілюзіоніста.
немає в наявності
Біллу Фінгеру, Бобу Кейну і Джеррі Робінсону приписують створення Джокера, але їх думки про задум персонажа розрізняються, кожен з них висунув свою версію подій. За твердженнями Фінгера, Кейна і Робінсона, Фінгер запропонував взяти за основу образу Джокера персонажа Гуінплена (людина зі спотвореним обличчям, на якому постійно з'являється посмішка) у виконанні Конрада Фейдт з фільму «Людина, яка сміється», а Робінсон зробив начерк гральної карти з особою Джокера. Минуле Джокера залишається покритим таємницею до сих пір, незважаючи на восьмидесятилітню історію персонажа. DC продовжує дотримуватися теорії Алана Мура про різноманітне минуле зловісного клоуна. Можливо, навіть сам Джокер вже не пам'ятає, ким він був до тієї ночі, коли він надів Червоний Ковпак. За визнаною канонічною версією людина, що стала Джокером (можливо, він був невдахою комедіантом, а можливо, і гангстером), впав в кислоту, злякавшись Бетмена, коли в костюмі Червоного ковпака брав участь в пограбуванні карткової фабрики. В результаті він зійшов з розуму, знайшов білу шкіру, чорні кола навколо очей і зелене волосся, а на обличчі у нього назавжди застигла посмішка.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів