Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Sencor SWS8700:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип приладу метеостанція
Додатки кімнатний
Установка настільний
Основні
Тип приладу метеостанція
Додатки кімнатний
Установка настільний
Функції температура зовнішня
температура внутрішня
Барометр
вологість внутрішня
вологість зовнішня
прогноз погоди
дата
Додатково
Комплектація метеостанція
1 датчик /SWS TH8700-8800
Додатково індикатор низького заряду батареї датчика
Колір чорний
Фізичні
Живлення акумулятор
батарейка
Вага 248 г , 92 г датчика
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 230 мм
Висота 100 мм
Довжина 80 мм
Вага 0.60 кг
Об'єм 0.0018 м3
Метеостанція Sencor SWS 8700. Дисплей TRUE COLOR з діагоналлю 7,13 дюйма (18,1см). 256-кольоровий мінливий дисплей з сегментами для температури і вологості (окремими). 12 ~ 24-годинний прогноз на підставі зміни тиску повітря і температури.
немає в наявності
Особливості:

Надвисока контрастність, широкий кут огляду, можливість читання при сонячному світлі 12 ~ 24-годинний прогноз на підставі зміни тиску повітря і температури, значок прогнозу погоди (сонячно, мінлива хмарність, хмарно, дощ, сніг). барометричний тиск у відносному або абсолютному значенні (гПа/мм рт. ст./дюйми рт.ст.). Показники температури і вологості всередині приміщення і на вулиці з тенденціями, відображення температури з вибором одиниць вимірювання° C/° F. Попередження про обмерзання, показники теплового індексу з рівнем ризику, індикатор ризику виникнення цвілі. Налаштування гучного/тихого сигналу (внутрішня/зовнішня температура і вологість) збережені хв./Макс. рекорди. Щогодинний журнал на минулі 24 години.

В комплекті: датчик (SWS TH8700-8800) Дальність зв'язку основного пристрою і датчика до 30 м (на відкритій местеності). Частота зв'язку датчика: 433 Мгц.Блок живлення основного пристрою: 5 В пост. nока/500 мА (в комплекті), енергоспоживання.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів