Vaddio Мікрофон стельовий CeilingMIC EasyIP Dante білий

код товару: 999-85810-000
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Vaddio Мікрофон стельовий CeilingMIC EasyIP Dante білий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Додаткові характеристики індикатор відключення мікрофона
Додатково
Комплектація мікрофон
cat5 кабель /0.9 м
інтерфейсний короб
поперечна планка /для монтажу на підвісну стелю
кріплення кабелю
стяжки
керівництво по установці
Додаткові характеристики індикатор відключення мікрофона
Особливості інтегрована система відсікання відлуння
сумісний з протоколом Dante
Тип сигналу Dante Audio
Робоча температура 0° ... 40°C
Сертифікація CE
FCC
TAA
Фізичні
Колір білий
Габарити 67х67х62 мм (мікрофона)
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 140 мм
Висота 130 мм
Довжина 650 мм
Вага 1.80 кг
Об'єм 0.0118 м3
EasyIP CeilingMIC D доповнює більшість інтер'єрів своїм гладким дизайном з плавними лініями і якісною акустичною тканинною обгорткою. Ці накладні мікрофони - відмінна альтернатива настільним мікрофонам. Стельові мікрофони створюють чистий вигляд у вашому конференц-залі або приміщенні для нарад і усувають безладдя на столі. EasyIP CeilingMIC D від Vaddio ідеально підходить для підвісних стель, а також для приміщень з відкритими стелями. Всеспрямований мікрофон з охопленням 360 °, інтегрована система відсікання відлуння і DSP, індикатор відключення мікрофона. Сумісний з протоколом Dante. Підключення до EasyMIC сумісних пристроїв Vaddio кабелем CAT5 до 30 м завдовжки. Підключення мікрофона до багатофункціонального короба кабелем CAT5 до 5 м завдовжки. Габарити інтерфейсного короба 260х52х117 мм. Габарити мікрофона 67х67х62 мм.
немає в наявності
EasyIP CeilingMIC D (білий):
Накладні мікрофони EasyIP CeilingMIC D з мережевим аудіо Dante забезпечують професійну якість звуку для чудової якості конференц-зв'язку. Для використання з EasyIP Mixer або AV Bridge 2x1.
Ключова особливість:

  • Мережевий аудіосигнал Dante для спрощення маршрутизації системи;
  • Трьохелементна головка масиву зі світлодіодним індикатором відключення звуку для захоплення на 360 градусів;
  • Конструкція забезпечує нестандартну довжину кабелю для підвісної стелі (до 5 м) і простоту установки;
  • Вбудований цифровий сигнальний процесор (DSP) з AEC, еквалізацією, фільтрацією і автоматичним регулюванням підсилення (AGC);
  • PoE з живленням.

Один EasyIP CeilingMIC D з повним охопленням захоплення на 360 градусів забезпечує відмінне покриття столу для конференц-залу середнього розміру. Забезпечте чітке покриття всіх учасників зустрічі у великих приміщеннях за допомогою декількох стельових мікрофонів - кількість мікрофонів обмежена тільки наявністю портів мережевого комутатора. Централізовано керуйте маршрутизацією мікрофонів і конфігурацією системи за допомогою безкоштовного програмного забезпечення Dante Controller.

Кожен пристрій EasyIP CeilingMIC D забезпечує роботу трьох мікрофонних елементів, вбудованих в один підвісний корпус. Кожен односпрямований кардіоідний мікрофонний елемент оснащений вбудованими функціями ехоподавлення і цифрової обробки сигналів (DSP), включаючи еквалізацію, фільтрацію і автоматичне регулювання підсилення (AGC). DSP в інтерфейсному блоці отримує посилання AEC з далекого кінця і застосовує її до окремих мікрофонних елементів, тому конференц-зв'язок на обох кінцях розмови є кристально чистим. З легкістю налаштовуйте DSP за допомогою інструменту налаштування робочого столу Vaddio.

Завдяки конструкції plug-and-play установка така ж проста, як підключення кабелю Cat-5e між портом PoE мережевого комутатора і мікрофонним приймачем EasyIP CeilingMIC D. Живлення, управління і звук об'єднані в один кабель.

Підвісний пульт CeilingMIC включає регульований відгалужувальний кабель довжиною 0,9 метрів, а за допомогою стандартного роз'єму RJ45 підвіску можна подовжити до 4,6 метрів від інтерфейсного блоку.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів