Fiskars Сковорода Hard Face, 26см, покриття Hardtec Superior, алюм., індукція, чорний

код товару: 1052223
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Fiskars Сковорода Hard Face, 26см, покриття Hardtec Superior, алюм., індукція, чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Призначення сковороди класична
Діаметр 26 см
Матеріал сковороди алюміній
Антипригарне покриття Hardtec Superior
Основне
Призначення сковороди класична
Діаметр 26 см
Матеріал сковороди алюміній
Антипригарне покриття Hardtec Superior
Кришка немає
Додатково
Особливості сковороди можна використовувати в духовій шафі /(не более 150°С)
Фізичні
Колір корпусу чорний
Матеріал ручки бакеліт
Висота 4.8 см
Вага 1311 г
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 290 мм
Висота 60 мм
Довжина 490 мм
Вага 1.29 кг
Об'єм 0.0085 м3
Сковорода Fiskars Hard Face з діаметром 26 см, внутрішнім антипригарним покриттям Hardtec Superior і корпусом з алюмінію.
немає в наявності
Сковорідки Fiskars, у які закохуються кухарі

Фінську компанію Fiskars добре знають садівники, рибалки та мисливці – ось уже понад 300 років вона виробляє різні ріжучі інструменти, сільськогосподарський інвентар та товари для кухні.

Підстави для довіри, або Чому варто придбати сковорідки Fiskars Hard Face

  • Асортимент задовольняє всі потреби для приготування їжі.
  • Найнадійніше внутрішнє покриття, яке втричі довговічніше, ніж у конкурентів.
  • Покращене, більш міцне зовнішнє покриття.
  • Можна використовувати металеві аксесуари, мити в посудомийній машині, а ще готувати на всіх видах плит.

Пластмасові ручки на ножицях, між іншим, це ексклюзивна запатентована ідея Fiskars, і в усьому світі таких ножиць продано понад мільярд. Характерна риса всіх без винятку виробів бренда — чудова якісна сталь та бездоганне виготовлення кожної деталі.

«Породистість» посудини, здавалося б, непомітна — сковорідка як сковорідка. Але варто кухареві взяти її в руки, і він одразу закохається. Її вага не дає сумніватися в оптимальній товщині дна і стінок, а надзручне руків’я та збалансованість конструкції свідчить про те, як старанно фінські інженери підійшли до розв'язання завдань з ергономіки. Бажаєте готувати максимум продуктів із мінімумом жиру? Цінуєте довговічний посуд, невибагливий щодо догляду? Тоді не роздумуйте, сковорідку якого виробника краще вибрати. Це має бути Fiskars.

Серія посуду Hard Face стане героєм на кухні

Hard Face — це довговічне внутрішнє покриття власного виробництва Hardtec Superior, яке має чудові протипригарні властивості, завдяки чому посуд прослужить довго. А корисні доповнення, зокрема енерго­зберігальна основа та безшумна силіконова кришка з отворами для виходу пари й зливу води, а також широкий асортимент задовольнять усі потреби користувача під час приготування. Рекомендовано для повсякденного та інтенсивного використання. Посуд цієї серії підходить для всіх типів плит.

У серії наявні сковорідки з технологією OPTIHEAT, які є оптимальними для індукційних плит, оскільки ця технологія захищає посуд від перегрівання. А це продовжує «життя» сковороди та покращує результати приготування. І найголовніше, зроблено у Фінляндії — країні з дуже високими вимогами щодо якості.

Уся серія посуду Hard Face має міцне протипригарне покриття для складних завдань. Дуже міцне дно та алюмінієвий корпус забезпечують швидкий та рівномірний розподіл тепла. Головна особливість серії – це довговічність і функціональність.

Якщо ніж, то він має бути найгострішим; якщо сковорідка, то її треба зробити найкращою – ось таку основу світогляду колись зумів закласти на своєму мінівиробництві німецький купець. Такою вона збереглася й досі.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів