Retro Genesis 16 bit HD Ultra (150 ігор, 2 бездротових джойстика, HDMI кабель)

код товару: CONSKDN70
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Retro Genesis 16 bit HD Ultra (150 ігор, 2 бездротових джойстика, HDMI кабель):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип приставки стаціонарна
Гра в комлекті 150 games
Колір корпусу чорний
Основне
Тип приставки стаціонарна
Контролер бездротовий
Гра в комлекті 150 games
Додатково
Комплектація HDMI-кабель
ігрова приставка
2 бездротових джойстика 2,4 ГГц
адаптер живлення 7,5 В, 1А
інструкція з експлуатації
Інтерфейси HDMI
AV
Вихід на навушники
Фізичні характеристики
Колір корпусу чорний
Маса, г 0.9
Габарити, (ШхВхГ) 310 x 125 x 230 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 300 мм
Висота 220 мм
Довжина 130 мм
Вага 1.12 кг
Об'єм 0.0086 м3
Стаціонарна ігрова приставка Sega Retro Genesis HD Ultra для підключення до телевізора в класичному корпусі з новими функціями, яких не було раніше.
немає в наявності
Ігрова консоль Retro Genesis 16 bit HD Ultra (150 ігор, 2 бездротових джойстика, HDMI кабель)

Для відповідності сучасним вимогам і технологічним рішенням, в ігрову приставку Retro Genesis HD Ultra були впроваджені кілька інновацій для цього типу пристроїв, які дозволять насолоджуватися захоплюючими іграми на сучасних телевізорах з комфортом. Головними відмінностями є бездротові джойстики, які дозволять сидіти на комфортній відстані від телевізорів з широкими діагоналями, а також роз'єм для підключення кабелю HDMI. За допомогою нього і технологією оптимізації зображення, зображення на екрані адаптується під великі діагоналі сучасних телевізорів і доставляють стільки ж задоволення, як і раніше. Ні пикселям розміром з кулак!

Нова ретроприставка Retro Genesis, або пориньмо у світ класичних ігор!

Ще зі школи багатьом сучасним батькам знайомі 8- і 16-бітні приставки Famicom, відомі як Dendy, і Sega Mega Drive. Із ними годинами вони просиджували в компанії друзів перед «пузатими» телевізорами, намагаючись пройти Contra, TNMT, King Lion тощо. У декого ці приставки залишилися як артефакт минулих часів.

Відтоді багато що змінилося: телевізори тепер легкі та пласкі, роздільна здатність зображення зросла до 4К, ігри стали тривимірними й не «вміщуються» на карт­ридж і CD-R, консолі можуть похвалитися HDR, Retracing і бездротовими геймпадами. Тому стареньку приставку вже складно підключити до сучасних телевізорів, а якщо вийшло – від картинки боляче очам.Але якщо хочеться повернутися до світу класичних ігор, який набирає популярності, у портфелі ERC з’явилися 8- і 16-бітні ретроприставки Retro Genesis із вбудованими іграми та можливістю зчитування оригінальних картриджів.

Новітнє з’єднання

Завдяки HDMI-кабелю та HDMI і AV-рознімам підключення відбувається за сучасним стандартом передавання сигналу, тому жодних проблем із під’єднанням до новітніх телевізорів не виникне. На цій приставці за допомогою перемикача PAL/NTSC доступні ігри з усіх регіонів, тобто на ній працюватимуть як оригінальні картриджі з Японії та США, так і російськомовні. Перевага, що сподобається поціновувачам якісного звуку, – стереозвук, який сприятиме максимальному зануренню, не «хрипітиме» та не розділятиметься на два канали.

Комфорт під час гри

Приставка Retro Genesis Ultra HD наявна у двох версіях – на 150 і 225 вбудованих ігор, до того ж зібрані лише найкращі класичні. Завдяки потужному процесору запуск ігор відбувається миттєво. Два бездротові джойстики дають змогу грати, не плутаючись у дротах і сидячи на комфортній відстані від телевізора із широким екраном. Геймпади працюють на стандарті 2,4 ГГц, подібно до геймпадів для останнього покоління консолей.

HD-зображення

У приставці встановлено спеціальний чип, що не тільки «апскейлить» зображення, але й згладжує картинку. Завдяки цьому можна збільшувати картинку, але при цьому не мулятимуть око величезні пікселі. У разі підключення через HDMI картинка буде більш яскравою та м'якою.

Необхідні батарейки

Завдяки продуманій комплектації приставку легко підключити до телевізора і можна починати грати. Та не забувайте вставити батарейки до геймпадів! Retro Genesis HD Ultra – гарний продукт за прийнятні гроші. Працює спритно, а багатий список вбудованих ігор, без дублів, порадує олдскульного гравця. Якщо раптом гравець не знайде своєї улюбленої, тієї самої, від якої мурахи по шкірі, є слот для картриджів оригінальної Sega.

Гра в навушниках

Приставка має допоміжний аудіовихід для навушників із власним регулятором гучності. Можна під’єднати навушники безпосередньо до ігрової приставки й не заважати оточуючим.

Характеристики Retro Genesis Ultra HD

  • Код товару: CONSKDN70
  • Тип приставки стаціонарна
  • Контролер бездротовий
  • Вбудовані ігри 150
  • Колір чорний
  • Вага 0,9 кг
  • Розмір (ш × в × г) 310 × 125 × 230 мм
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів