Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Sony A80JCEP [XR65A80JCEP]:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип телевизора OLED телевизор
Размер диагонали 65 "
Разрешение экрана Ultra HD (3840x2160)
Частота развертки, Гц 100
SmartTV
Цифровой тюнер DVB-T (эфирное)
DVB-T2 (эфирное)
DVB-C (кабельное)
DVB-S (спутниковое)
DVB-S2 (спутниковое)
Кол-во USB 3 шт.
Вес 23.5 кг с подставкой
Основные
Тип телевизора OLED телевизор
Размер диагонали 65 "
Разрешение экрана Ultra HD (3840x2160)
Частота развертки, Гц 100
SmartTV
Smart платформа Android /10
Технические
Графический процессор XR 4K Upscaling
Энергопотребление стандартное 154 Вт
Энергопотребление в режиме ожидания 2 Вт
Энергопотребление годовое 214 кВт
Класс энергоэффективности A
Изображение
Формат изображения 16:9
Угол обзора по вертикали 178
Угол обзора по горизонтали 178
ТВ тюнер
Цифровой тюнер DVB-T (эфирное)
DVB-T2 (эфирное)
DVB-C (кабельное)
DVB-S (спутниковое)
DVB-S2 (спутниковое)
Порты и разъемы
Входы Композитный
USB
LAN
HDMI
Вход для антены RF
Выходы Выход на наушники
Оптический
Кол-во HDMI 4 шт
Кол-во USB 3 шт.
CI-модуль
Обмен данными
Проводное подключение Ethernet
Беспроводное подключение Wi-Fi
Miracast
Wi-Fi Direct
Bluetooth
Мультимедиа
Мультимедиа Запись телепередач
Встроенная память /16GB
Телетекст
Управление голосом/жестами
Звук
Система динамиков 2.1
Кол-во динамиков 2
Мощность звука 30 Вт
Сабвуфер
Объемное звучание
Декодер Dolby Digital
Интернет-возможности
Поддержка приложений Встроенный браузер
Поддержка интернет сервисов YouTube
Google Play Store
Поддержка облачных сервисов
Дополнительно
Особенности HDR
Поддержка HLG
Chromecast built-in
APPLE AIRPLAY
Физические
Цвет черный
Настенное крепление VESA 300х300
Вес 23.5 кг с подставкой
Габариты (ШхВхГ) с подставкой 1448 x 859 x 330 мм
Габариты (ШхВхГ) без подставки 1448 x 836 x 53 мм
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 180 мм
Высота 960 мм
Длина 1580 мм
Вес 28.48 кг
Объем 0.2730 м3
В OLED-телевизорах изображение состоит из миллионов отдельно контролируемых пикселей, поэтому картинка всегда будет четкой. А технология OLED XR Motion Clarity™ обеспечивает плавность и четкость даже динамичных сцен. Быстро сменяющиеся изображения точно контролируются для минимизации размытости видео, поэтому не теряют своей яркости.
нет в наличии
Iмерсивний глядацький досвід від Sony

Моделі Sony 8K, 4K і 4K OLED-телевізорів BRAVIA XR із новим інтелектуальним процесором Cognitive Processor XR.

Нові телевізори Sony BRAVIA XR – MASTER Series Z9J 8K LED, MASTER Series A90J і A80J OLED, а також серії X95J і X90J 4K LED створено на базі інтелектуального процесора Cognitive Processor XR, до того ж використано інноваційний підхід до оброблення аудіовізуальних даних, що виходить за межі звичайних алгоритмів штучного інтелекту. Він покликаний забезпечити відтворення контенту з урахуванням особливостей людського зору та слуху. Коли ми дивимося на об’єкти, наш зір підсвідомо фокусується на певних точках. За допомогою алгоритмів когнітивного сприйняття процесор Cognitive Processor XR розділяє екран на безліч зон і розуміє, куди саме дивиться глядач, визначаючи «точку фокусування» на зображенні.

Ідеальна гармонія зображення й акустики

Тоді як звичайні алгоритми штучного інтелекту (AI) можуть розпізнавати й аналізувати елементи зображення окремо, зокрема колір, контраст і деталі, новий процесор «вміє» аналізувати весь спектр елементів одночасно, що схоже з роботою людського мозку. У такий спосіб він налаштовує кожен із цих аспектів і синхронізує їх між собою для кращого сприйняття повної картини. Усе це забезпечує ще більш високу реалістичність зображення, чого не вдається досягти засобами звичайного штучного інтелекту.

Cognitive Processor XR також визначає місце розташування джерела звуку на екрані та підлаштовує звукову панораму, забезпечуючи ідеальну гармонію зображення й акустики. Він може працювати з будь-яким форматом звуку, трансформуючи його і створюючи об’ємне звучання, щоби забезпечити найвищий реалізм та імерсивний звуковий ландшафт. Новий процесор вивчає й аналізує безпрецедентні обсяги даних та інтелектуально оптимізує кожен піксель, кадр і сцену для отримання максимально реалістичного зображення і звуку, які коли-небудь створювала Sony.

Основнi функцii лiнiйки BRAVIA XR

Google TV

Реалізовано абсолютно новий інтерфейс Google TV, що об’єднує фільми, шоу, телевізійні трансляції та ще більше різноманітного контенту з додатків і підписок, організовуючи всі пропозиції персонально для користувача. Знаходити цікаві фільми та шоу за персональними рекомендаціями, а також керувати всім контентом з єдиного списку (Watchlist) ще зручніше. Крім того, контент можна доповнювати зі смартфона або ноутбука.

Сумісність із HDMI 2.1

Усі телевізори BRAVIA XR підтримуватимуть технологію HDMI 2.1, e-ARC, зокрема формат 4K із частотою оновлення 120 кадрів на секунду, змінну частоту оновлення (Variable Refresh Rate, VRR) й автоматичний режим низької затримки (Auto Low Latency Mode, ALLM). А отже, телевізори відтворюватимуть контент із вищою роздільною здатністю й частотою кадрів, що якнайкраще підходить для ігор нового покоління.

Sound-from-Picture Reality

Крім кращої у своєму класі якості зображення, новий процесор Cognitive Processor XR пропонує чудове звучання з технологією Sound-from-Picture Reality, що підлаштовує звукову картину відповідно до того, що відбувається на екрані, аби забезпечити неймовірний рівень реалістичності.

Підтримання голосового керування

Телевізори Sony із вбудованим інтерфейсом Google TV надають можливість відкласти пульт і взаємодіяти з телевізором тільки голосом: шукати контент, отримувати відповіді на запитання, керувати роботою телевізора та підключених до нього розумних домашніх пристроїв. Спробуйте сказати: «Гей, Google. Увімкни телевізор» або «Привіт, Google, що мені подивитися?».

Сумісність із розумними колонками

Завдяки підтриманню голосових помічників Google Assistant і Amazon Alexa можна керувати телевізором для завантаження і відтворення відео з YouTube за допомогою колонок Google Nest. А ще перемикати канали і змінювати гучність за допомогою пристроїв із підтриманням Amazon Alexa та Google Assistant.

Зображення, що повністю відповідає задуму автора

Нові моделі, як і попередниці, можуть достовірно передати оригінальне бачення творця контенту завдяки технології Netflix Calibrated Mode. Вона дає змогу насолоджуватися студійною якістю зображення контенту Netflix. А завдяки технології IMAX Enhanced можна отримати враження формату IMAX у комфортних умовах власної оселі.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров