Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Friends Кіоск на чарівній ярмарці 41687

LEGO Конструктор Friends Кіоск на чарівній ярмарці 41687

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Friends Кіоск на чарівній ярмарці 41687:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри будівництво
конструювання
Вікова група від 6
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Friends
Тип кіоск
Основні
Вид конструктор
Тип гри будівництво
конструювання
Вікова група від 6
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Friends
Тип кіоск
Кількість деталей 361 шт
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 270 мм
Висота 50 мм
Довжина 260 мм
Вага 0.50 кг
Об'єм 0.0035 м3
Принесіть веселощі ярмарки в дитячу кімнату з набором «Кіоск на Чарівній ярмарку» (41687). У ньому є безліч творчих елементів, таких як прилавок з морозивом, пересувний візок для розмальовки осіб, каса з віконцем для квитків і турнікети - як на справжньому ярмарку. Тут є навіть фокус з магією левітації!
немає в наявності
Безліч забавних функцій
У цей набір входить мікро-лялечка і 2 міні-лялечки, одягнені в чарівні наряди - у одній розфарбоване обличчя, а друга носить мантію чарівника. Діти можуть грати в відвідувачів ярмарку, працівників на ярмарку або навіть в фокусницею, яка виступає для хлопців. Повернувши ручку, діти можуть змусити Емму «левитировать» - і цей фокус вони із задоволенням будуть демонструвати всій родині. Також цей елемент можна взяти з собою на ігрову зустріч, щоб вразити друзів своїми чарівними здібностями!

В якості додаткового класного сюрпризу в наборі є особливі світяться в темряві елементи, які оживають, коли вимикається світло! Перенесіть дітей в захоплюючий світ Хартлейк Сіті, де вони зможуть насолоджуватися нескінченним веселощами в компанії чарівних подружок LEGO Friends.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів