Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор DUPLO Поїзд з цифрами - вчимося рахувати 10954

LEGO Конструктор DUPLO Поїзд з цифрами - вчимося рахувати 10954

код товару: 10954
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор DUPLO Поїзд з цифрами - вчимося рахувати 10954:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри залізниця
конструювання
Вікова група від 1.5
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Duplo
Тип потяг
транспорт
Основні
Вид конструктор
Тип гри залізниця
конструювання
Вікова група від 1.5
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Duplo
Тип потяг
транспорт
Кількість деталей 23 шт
Розвиток увага
тактильні відчуття
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 360 мм
Висота 90 мм
Довжина 200 мм
Вага 0.53 кг
Об'єм 0.0065 м3
Сідайте на барвистий новий поїзд з набором «Мій перший поїзд з цифрами - вчимося рахувати» LEGO® DUPLO® (10954). У ньому є 10 кубиків з цифрами, які малюки зможуть завантажувати, розвантажувати, складати і сортувати, а ще фігурки дівчинки, хлопчика і собаки DUPLO, так що веселощі в грі ніколи не закінчується.
689 грн*
немає в наявності
Де купити: LEGO Конструктор DUPLO Поїзд з цифрами - вчимося рахувати 10954:
Comtrading
Конструктор LEGO DUPLO Поезд с цифрами - учимся считать 10954
Mekka
Конструктор LEGO DUPLO Поезд с цифрами - учимся считать (10954)
Ідеальне знайомство дошкільнят з цифрами
Малюки можуть поміщати кубики з цифрами на вагони і знімати їх, вибудовувати в правильному порядку і збирати з них стіну з цифрами. Поїзд з рухомими колесами, дахом і доброзичливими персонажами DUPLO перенесе вашого малюка в світ фантастичної розвиваючої гри!

Створіть власний всесвіт з LEGO

У LEGO-світі фантазія не має меж: кожен елемент є ключем до нових історій, пригод і відкриттів.

Кожна деталь LEGO допомагає створювати всесвіт, де фантазія не має меж. Для дітей яскраві та цікаві блоки відкривають двері в чарівний світ, де їхні мрії та пригоди втілюються в життя. Дітлахи не просто будують конструкції. Вони набувають навичок, які зберігаються на все життя: креа­тивність, логічне мислення, терпіння та навіть командна робота.

А для дорослих? LEGO – це ностальгійна мандрівка в минуле, шанс повернутися в безтурботне дитинство та знову відчути радість і задоволення від простих речей. Це можливість відпочити від повсякденних клопотів, покращити концентрацію, стерти межі уяви й зануритись у світ, де єдине, що має значення, – це момент творчого захоплення.

НАВЧАЙТЕСЬ І ЗРОСТАЙТЕ РАЗОМ ІЗ LEGO DUPLO

Великі кубики серії DUPLO відкривають дошкільнятам світ можливостей для гри, яка буде нескінченною, різноманітною та, найголовніше, веселою!

Але саме завдяки маленьким деталям, які LEGO старанно розробляє для кожного набору, гра з DUPLO набуває такого великого значення. Різноманітні теми, персонажі та кубики допомагають малюкам побудувати міцний фундамент для розвитку навичок, які знадобляться для їхнього вдалого життєвого старту.

КОНСТРУКТОР LEGO DUPLO «ПОТЯГ ІЗ ЦИФРАМИ – ВЧИМОСЯ РАХУВАТИ»

  • Код товару: 10954
  • Набір із 23 елементів
  • Рекомендований вік 18 міс.+

LEGO FRIENDS

Навчання через гру – це найкращий спосіб допомогти малечі розвиватися, тож діти від 8 років зможуть напрацьовувати навички міжособистісного спілкування й навчатися контролю емоцій ­завдяки рольовим іграм із наборами LEGO Friends!

Чарівні маленькі лялечки стануть чудовим доповненням до ігор із тваринками, транспортними засобами, зокрема човнами й машинами, а також локаціями на кшталт ринків і пляжів. Діти зможуть відтворити безліч сцен із повсякденного життя, а також дізнатися про способи збереження довкілля, як-от висаджування дерев, захист тварин і використання електромобілів.

КОНСТРУКТОР LEGO FRIENDS «СВЯТКОВІ ПРИГОДИ В ІГЛУ»

  • Код товару: 41760-
  • Набір із 491 елемента
  • Рекомендований вік 8+

ІГРАШКИ Й КОНСТРУКТОРИ LEGO TECHNIC

За допомогою деталізованих наборів LEGO Technic діти від 9 років можуть навчатися через гру й розвивати зацікавленість інженерією. Завдяки коробкам передач, колесам і осям, які діти збирають самостійно, кожна модель допомагає розвинути розуміння складних процесів, які відповідають за рух автомобілів, літаків і мотоциклів, а також дає змогу осягнути принципи конструювання, що забезпечують роботу транспортних засобів.

Набір також може бути чудовим подарунком для дорослих, які вже мають досвід у конструюванні.

КОНСТРУКТОР LEGO TECHNIC FORD MUSTANG SHELBY GT

  • Код товару: 42138
  • Набір із 544 елементів
  • Рекомендований вік 9+

LEGO ICONS

Набори LEGO ICONS – достатньо складні, проте захопливі під час збирання – неймовірно різноманітні: це і дивовижні пам’ятки, модульні будівлі та класичні транспортні засоби, улюблені елементи попкультури й чарівні набори для домашнього декору. Легко знайти власну пристрасть і з головою поринути в процес збирання моделей, які варто продемонструвати всьому світові. Станьте ближче з прекрасними квітами з кубиків LEGO. Немає оригінальнішого способу висловити почуття, аніж подарувати «Букет» LEGO – приголомшливі композиції, які можна створити разом і зберегти назавжди.

Не потребують догляду, тішать око й не в’януть – не дивно, що людям дуже подобають­ся рослини LEGO. Букет квітів, як символ любові, прихильності й свята, доречний за будь-якої нагоди, що робить його універсальним подарунком. Розвивайте фантазію та розважайтеся водночас завдяки неймовірному набору LEGO ICONS «Букет».

КОНСТРУКТОР LEGO ICONS «БУКЕТ»

  • Код товару: 10280
  • Набір із 756 елементів
  • Рекомендований вік 18+
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів