Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор VIDIYO Бітбокс Любителя вечірок Л.Л.А.М.А 43105

LEGO Конструктор VIDIYO Бітбокс Любителя вечірок Л.Л.А.М.А 43105

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор VIDIYO Бітбокс Любителя вечірок Л.Л.А.М.А 43105:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 7
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO VIDIYO
Тип бітбокс
Основні
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 7
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO VIDIYO
Тип бітбокс
Кількість деталей 82 шт
Розвиток уява
фантазія
креативність
творче мислення
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 120 мм
Довжина 120 мм
Вага 0.18 кг
Об'єм 0.0017 м3
Відкрийте світ музичних кліпів для дітей, які люблять танцювати і виступати. З набором LEGO® VIDIYO ™ Party Llama BeatBox (Бітбокс Любителя вечірок Л.Л.А.М.А) (43105) кожна гра буде веселою і захоплюючою. Завантажте безкоштовний додаток, щоб відсканувати музичну мініфігурки і відкрити класний сценічний образ лами. Після цього відскануйте елементи BeatBits, щоб відкрити спеціальні ефекти, завдання і багато іншого. Юні режисери зможуть створювати свої власні музичні кліпи і ділитися ними з іншими авторами в безпечної соціальної мережі для дітей.
немає в наявності
Розваги, які можна взяти з собою
Дітям сподобається прикрашати свій BeatBox елементами LEGO. Вони можуть вибрати дизайн з пальмою, роликовими ковзанами або хмарами-маракасами або придумати свій власний. Сам BeatBox складається, і в ньому можна зберігати BeatBits і мініфігурки, так що він ідеально підходить для гри в дорозі.

Створюйте музичні враження
Набори LEGO VIDIYO — це нова соціальна гра, яка дозволяє дітям стати режисерами, продюсерами та зірками, власних музичних кліпів. Спостерігайте, як росте їх творчий потенціал, коли вони створюють ролики, змішують стилі і додають веселих персонажів, пісні, танцювальні рухи і дивовижні ефекти.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів