Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Duralex Тарілка супова Paris 23 см:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип супова
Верхній діаметр 23 см
Матеріал загартоване ударостійке скло
Основні
Тип супова
Серія Paris
Верхній діаметр 23 см
Висота 3.5 см
Матеріал загартоване ударостійке скло
Декор Подвійна хвиля
Колір прозорий
Особливості не вбирає запахи
не фарбується від продуктів
100% гігієнічне та безпечне скло
Додатково
Використання в посудомийній машині так
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Параметри упаковки
Ширина 220 мм
Висота 30 мм
Довжина 220 мм
Вага 0.43 кг
Об'єм 0.0015 м3
Скло Duralex на 100% гігієнічно, крім того, воно не є пористим, не містить свинцю, кадмію та Бісфенолу А. Загартоване скло Duralex є кращим вибором для індустрії громадського харчування. Воно спеціально рекомендоване для інтенсивного використання. Це й є основною причиною, чому його широко та активно використовують у сегменті Хорека (Кафе, Ресторани, Готелі)
68 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Duralex Тарілка супова Paris 23 см:
Інтернет магазини
Comtrading
Тарелка суповая Duralex Paris 23 см
I-posud.com.ua
Тарелка суповая Duralex Paris 23 см 3024AF06
Iphouse.com.ua
Duralex Тарелка суповая Paris 23 см
Iposuda.com.ua
Тарелка суповая Paris Duralex 3024AF06 (23см)
Itbox
Тарелка Duralex Paris 23 см Супова (3024AF06)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Тарелка суповая Duralex Paris 23 см (3024AF06)
Epicentr
Тарелка для супа Paris 23 см 3024AF06 Duralex
Втілення французької майстерності Duralex

Вироби Duralex – більше ніж просто посуд. Це частина культури та стилю, символ якості, який відображає справжній французький шик і вишуканість.

Особливості посуду Duralex:

  • непориста, однорідна структура;
  • міцний матеріал підвищеної щільності – жодних сколів, тріщин і подряпин;
  • високий рівень прозорості скла;
  • не фарбується через застосування прянощів, харчових та овочевих барвників (морква, буряк, шпинат);
  • придатний до миття в посудомийній машині та використання в мікрохвильовій печі.

Секрет успіху Duralex полягає в унікальних технологіях виробниц­тва, які роблять посуд не тільки привабливим на вигляд, але й надзвичайно міцним. Прозорість скла настільки досконала, що дивлячись на світ через вироби Duralex, можна помітити абсолютну чистоту матеріалу. Жодних бульбашок повітря й дефектів — суцільна кришталева ясність.

Особлива гордість бренду

Одна з найвідоміших лінійок Duralex — Picardie — складається з тарілок і склянок. За дизай­ном та якістю вироби із цієї колекції є чимось більшим, аніж просто посуд. Їх виготовлено з прозорого загартованого скла, роблячи їх майже невразливими до механічного впливу: посуд «не боїться» ударів, падінь, а на його поверхні важко залишити подряпини.

Що ще робить лінійку Picardie особливою, так це практичність: вироби можна мити в посудомийній машині та використовувати в мікрохвильовій печі.

Склянки Picardie взагалі стали легендою, адже здобули особливу популярність у всьому світі як «оригінальна французька склянка». Завдяки зігнутій формі вироби не тільки привабливі на вигляд, але й зручно лягають у руку.

Набори склянок Picardie в стилі ретро – втілення французького шарму

Коди товарів: 1027AB06, 1030AC04

Склянки Duralex Picardie — втілення вишуканості та міцності. Їх виготовлено з прозорого, ударостійкого загартованого скла – це є запорукою якості та довговічності. Крім того, вироби не вбирають запах та не фарбуються, завдяки чому зберігають первинну красу впродовж тривалого часу. Придатні до миття в посудомийній машині, роблячи догляд за ними простим та зручним.

Набори елегантних склянок виконані в ретростилі й стануть вдалим рішенням для сервірування та подавання напоїв на будь-якому заході, допомагаючи створити атмосферу справжнього французького шарму й додаючи ноток вишуканості. Вироби доступні двох розмірів: діаметром 8,7 см і 9,5 см за висоти 9 см і 14,5 см та об’єму 250 мл і 500 мл відповідно.

Колекція тарілок Picardie: поєднання витонченості та якості

Коди товарів: 3025AF06, 3024AF06, 3023AF06

Завдяки чудовій якості та витонче­ному дизайну десертні, супові та обідні тарілки стануть справжньою окрасою столу. Виготовлений із загартованого ударостійкого скла, яке є 100 % гігієнічним та безпечним, посуд вирізняється довговічністю й зберігатиме первинний вигляд упродовж усього часу слугування.

Діаметр десертних, супових та обідніх тарілок становить 20,5 см, 23 см і 23 см відповідно, краї виробів декоровано подвійною хвилею — втілення краси та вишуканості. Посуд не вбирає запахів страв та не фарбується, придатний до миття в посудомийній машині, що значно спрощує догляд за ним. Колекція тарілок Duralex Picardie — це не просто посуд, а справжній витвір мистецтва, в якому втілено елегантність та практичність французької майстерності.

Посуд Duralex Picardie дарує можливість насолоджуватися їжею та напоями не лише смаковими рецепторами, але й очима, додаючи вишуканості та стилю як святковому заходу, так і повсякденній вечері.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів