Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Guardians Of The Galaxy 2 Groot 13230

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Guardians Of The Galaxy 2 Groot 13230

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Guardians Of The Galaxy 2 Groot 13230:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel's
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Marvel's
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.11 кг
Об'єм 0.0017 м3
Фігурка Funko POP! Bobble Marvel Guardians Of The Galaxy 2 Groot 13230 виконана за мотивами фантастичного бойовика «Вартові Галактики» від режисера Джеймса Ганна, заснованого на однойменній серії коміксів компанії Marvel - Guardians Of The Galaxy. Схожий на дерево прибулець Грут володіє неймовірною фізичною силою, добрим серцем і однією-єдиною фразою в лексиконі.
немає в наявності
Грут довгий час був напарником Ракети в полюванні за головами, але, коли вони спробували схопити Пітера Квіла на Ксандарі, їх плани порушила Гамора, і вся четвірка була арештована Корпусом Нова. У в'язниці герої вирішили об'єднатися, щоб заробити на продажу таємничої Сфери, вкраденої Квілом з планети Мораг. За допомогою в'язня на ім'я Дракс Руйнівник і геніального плану, продуманого Ракетою, їм вдалося втекти з в'язниці. Завдяки здатності до регенерації Грут може змінювати власні розміри і пропорції, а також відновлювати своє тіло навіть з маленької гілки. У Грута є схильність до телекінетичних здібностей, які він може використовувати тільки на певних планетах з рослинними формами життя. У лексиконі Грута є тільки фраза «Я є Грут», під якою він може мати на увазі все, що завгодно. Незважаючи на це, Ракета прекрасно розуміє все, що хоче сказати його напарник.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів