Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Varmilo MA108M V2 Peking Opera [EC Rose V2, EU]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB /2.0
Формат Геймерські
Кількість клавіш 108 шт
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB /2.0
Формат Геймерські
Тип перемикачів EC Rose V2
Формат клавіатури 110%
Кількість клавіш 108 шт
Особливості
Розкладка клавіатури латиниця
Фізичні
Вага 2500 г з упаковкою
Габарити ( ВxШxГ ) 33x442x137 мм (53x 442х137 з ніжками)
Матеріал клавіш PBT doubleshot
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 210 мм
Висота 70 мм
Довжина 510 мм
Вага 2.12 кг
Об'єм 0.0075 м3
Varmilo випускає ігрові клавіатури, які розраховані на вимогливих геймерів. Компанія серйозно ставиться до якості своєї продукції, використовують тільки преміальні матеріали і витрачають мінімальні бюджети на маркетинг. На ринку ігрових клавіатур Varmilo відрізняється нестандартними колірними рішеннями: клавіатури представлені як в класичних кольорах, так і в різнокольорових.
немає в наявності
Механічна клавіатура Varmilo V2 Peking Opera
(із перемикачами EC Rose V2)
Механічна клавіатура з власними технологічними перемикачами
Технологія механічної клавіатури передбачає наявність перемикачів (світчів) під кожною клавішою, від типу якого залежить тиск, клацання та відгук клавіш під час друку. Перемикачі EЄ використовують спеціальну друковану плату виробництва Varmilo, яка відрізняється від традиційної друкованої плати механічних клавіатур.
Повний комфорт під час друку з технологією електростатичної ємності
Varmilo – інноватор у створенні та застосуванні несиліконових чаш, неконусових пружин, безконтактної структури електростатичної ємності та спеціального головного керування, завдяки чому ви отримуєте чарівний спектр тактильних відчуттів під час набору тексту.
Древня східна культура
в сучасних технологіях друку та гри.
Дизайн, що поєднав сучасні технології для відображення традиційної культури
Дизайн клавіатури Oriental Charm Peking Opera був натхненний картиною Лі Хуана, відомого ілюстратора та аніматора в Китаї. За допомогою техніки сучасної ілюстрації Varmilo реконструювали традиційний жіночий образ, додавши сучасних елементів до класичного образу. Дизайн клавіатури відображає декоративні спіралі та пояс із традиційних китайських костюмів. Дизайн ієрогліфів Peking Opera поєднує англійську, давньокитайську писемність та бронзові написи.
Varmilo – передовий виробник механічних клавіатур із професійною командою дизайнерів та розробників.
Перемикачі Vаrmilo EC Rose V2: важкі лінійні перемикачи з найстабільнішим спрацюванням
Лінійний перемикач Rose із силою спрацьовування 55 г – це важкий лінійний перемикач ЕЄ, за технічними та тактильними характеристиками важчий за відомий червоний Cherry MX та Speed Silver. Сила спрацювання: 55 г. Максимальна сила: 75 г. Натискання з різних кутів не завадить чіткому спрацюванню світча. Перемикачі Varmilo EЄ мають однакові відчуття натискання, незалежно від того, натиснуті вони посередині, зверху або збоку. Також нова технологія забезпечує стабільну роботу світча, яке не змінюється за часом.
Унікальний дизайн клавіш з індивідуальним налаштуванням
Varmilo запровадив провідну технологію дизайну клавіш, структури клавіатури та виробництва в галузі механічних клавіатур. Усе це надало унікальну можливість забезпечити індивідуальне ручне налаштування кожної окремої клавіатури, зберігши максимально приємні тактильні відчуття натискання, друку та неперевершену якість.
Мистецтво, реалізоване у високих технологіях
Слоган Varmilo – «Клавіатура митців», ідеально передає підхід Varmilo до створення своїх механічних клавіатур та їхню унікальність. Виробник зосереджується не лише на розробці та впровадженні нових функцій, а й на тому, щоби клавіатура була справжнім витвором мистецтва, завдяки яскравому та унікальному дизайну з майже ручним розписом клавіатур.
«Клавіатура митців»,
ідеально передає підхід Varmilo до створення своїх механічних клавіатур та їхню унікальність.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів