Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Varmilo MA87M V2 Yakumo [EC Daisy V2, RU]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB /2.0
Формат Геймерські
Кількість клавіш 87 шт
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB /2.0
Формат Геймерські
Тип перемикачів EC Daisy V2
Формат клавіатури 80%
Кількість клавіш 87 шт
Підсвічування White LED
Особливості
Розкладка клавіатури латиниця
Додатково
Сумісність з ОС Windows
Фізичні
Вага 2000 г з упаковкою
Габарити ( ВxШxГ ) 33 x 356 x 134 мм (53 x 356 x 134 з ніжками)
Матеріал клавіш PBT doubleshot
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 210 мм
Висота 70 мм
Довжина 420 мм
Вага 1.67 кг
Об'єм 0.0062 м3
Компактна клавіатура Varmilo VA87M Yakumo має оригінальний дизайн. Ковпачки виготовлені з високоміцного пластика PBT із застосуванням dye-sublimation технології з вигравіруваними символами на боках, використання dye-sub дозволяє символам ніколи не стертися і ніяк не відчуватися при натисканні, а якісний PBT пластик гарантує надійність і довговічність, клавіші мають злегка текстурований верх і приємні на дотик.
немає в наявності
Механічна клавіатура
Varmilo Yakumo
(із перемикачами EC DAISY V2)
Найвища технологічність у монохромному виконанні
Клавіатура для митців і гравців у стильному монохромному виконанні та неперевершеній якості технологій. Varmilo запровадив провідну технологію дизайну клавіш, структури клавіатури та виробництва в галузі механічних клавіатур. Усе це надало унікальну можливість забезпечити індивідуальне ручне налаштування кожної окремої клавіатури, зберігши максимально приємні тактильні відчуття натискання, друку та неперевершену якість.
Varmilo – передовий виробник механічних клавіатур із професійною командою дизайнерів та розробників
Надійність у кожному дотику
Клавіші V-Silk мають гладеньку поверхню й значно менше притягують бруд, залишаючись такими ж приємними на дотик, але вже по-новому. Клавіші виготовлено з високоміцного PBT-пластику із застосуванням dye-sublimation технології з вигравіруваними символами на боках. Завдяки використанню dye-sub символи ніколи не стираються і жодним чином не відчуваються під час друку, а якісний PBT-пластик гарантує надійність та довговічність
Унікальні технології задля комфорту друку та гри
Клавіатура Yakumo має три різних режими (вимкнена, статичне підсвічування, ефект загасання), чотири рівні яскравості та біле підсвічування. Кейборди Varmilo мають високу якість збірки з використанням преміальних матеріалів. Це монолітна конструкція, яка слугуватиме довгий час. Підкладка, що поглинає звуки під час натискання, робить процес друку тихішим як порівняти зі звичайними механічними клавіатурами.
Механічна клавіатура з власними технологічними перемикачами
Перемикачі EЄ використовують спеціальну друковану плату виробництва Varmilo, яка відрізняється від традиційної друкованої плати механічних клавіатур. Varmilo – інноватор у створенні та застосуванні безконтактної структури електростатичної ємності та спеціального головного керування, завдяки чому ви отримуєте чарівний спектр тактильних відчуттів під час набору тексту.
35 г
сила спрацювання
45 г
максимальна сила
Перемикачі Vаrmilo EC DAISY V2: найлегші лінійні перемикачи із найстабільнішим спрацюванням
Daisy – лінійний перемикач із силою спрацьовування 35 г, це найлегший лінійний перемикач ЕЄ, легший за червоний Cherry MX та Speed Silver. Сила спрацювання: 35 г. Максимальна сила: 45 г. Натискання з різних кутів не завадить чіткому спрацюванню світча. Перемикачі Varmilo EЄ мають однакові відчуття натискання, незалежно від того, натиснуті вони посередині, зверху або збоку. Також нова технологія забезпечує стабільну роботу світча, яке не змінюється з часом.
Мистецтво, реалізоване у високих технологіях
Слоган Varmilo – «Клавіатура митців», ідеально передає підхід Varmilo до створення своїх механічних клавіатур та їхню унікальність. Виробник зосереджується не лише на розробці та впровадженні нових функцій, а й на тому, щоби клавіатура була справжнім витвором мистецтва, завдяки яскравому та унікальному дизайну з майже ручним розписом клавіатур.
Світовий бренд у твоєму просторі
Varmilo (Варміло) – бренд, що виробляє комп’ютерну периферію та належить компанії Shenzhen Zhihaihe Technology Co., Ltd, компанія була заснована у 2012 році, починала свій шлях із кастомізації клавіатур. На сьогодні Varmilo – передовий виробник механічних клавіатур із професійною командою дизайнерів та розробників.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів