Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Disney: Raya and the Last Dragon Tuk Tuk 50551

Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Disney: Raya and the Last Dragon Tuk Tuk 50551

код товару: FUN2549899
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: Disney: Raya and the Last Dragon Tuk Tuk 50551:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Disney
Розміри 15 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Disney
№ фігурки 1000
Кількість 1 шт
Розміри 15 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.16 кг
Об'єм 0.0016 м3
Фігурка Funko POP! Vinyl: Disney: Raya and the Last Dragon Tuk Tuk 50551 виконана за мотивами комп'ютерного анімаційного фільму "Райян і останній дракон". Давним-давно Дракони створили землю під назвою Кумандра. Кумандра була переосмисленою Землею, розділеною на п'ять різних регіонів з п'ятьма людськими кланами. Тут люди поклонялися драконам і жили з ними в гармонії.
немає в наявності
Однак зловісні монстри, відомі як Друуни, загрожують цьому місцю, і Дракони вирішують принести себе в жертву заради іншого людства, залишивши потужний, але небезпечний подарунок. На Землі вони залишили одного дракона на випадок повернення темних сил. Через 500 років Друуни повертаються на Землю. Друуни вбивають сильного вождя Баджонга, залишивши його сина Маленького Чонга і дочку Райю. З самого дитинства Райян завжди хотіла бути войовницею - їй не терпілося отримати свій меч. Райян зросла безстрашною, самотньою і пристрасною войовницею і жила зі своїм загадковим другом-твариною Тук Тук. Після смерті батька вона вирішує покинути свій будинок в Землях Серця з Тук Туком і вистежити останнього дракона.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів