Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Black Light Magneto (Exc) 55627

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Black Light Magneto (Exc) 55627

код товару: FUN25491004
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Black Light Magneto (Exc) 55627:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Bobble Marvel Games
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Bobble Marvel Games
№ фігурки 799
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.17 кг
Об'єм 0.0017 м3
Фігурка Funko POP! Bobble Marvel Black Light Magneto (Exc) 55627 виконана за мотивами всесвіту Marvel. Магнето - заклятий ворог Професора Ікс і його команди Людей Ікс. Вперше з'явився в коміксі X-Men № 1 (вересень 1963 року). Також, Магнето володіє, імовірно, восьмим рівнем сили за шкалою сили мутації.
немає в наявності
Магнето є мутантом, що володіє надлюдською здатністю до управління магнітними полями. Магнето вважається одним з наймогутніших мутантів у Всесвіті Marvel, володіючи силою контролювати магнетизм. Він також один з найбільш морально складних персонажів в американських коміксах. Магнето - німецький єврей (справжнє ім'я Ерік Леншерр), який пережив Голокост в Німеччині часів Третього рейху і бажаючий захистити расу мутантів від подібної долі. Образ Магнето змінювався протягом багатьох років від суперлиходія до антигероя і навіть героя, хоча найчастіше він зображений дуже войовничим, вдається до терористичних актів, щоб, як йому здається, захистити мутантів від людства. Боротьба за права мутантів зробила його другом Чарльза Ксав'єра, який разом з вірними йому Людьми Ікс прагне до мирного співіснування з іншими людьми. У відсутності Ксавьєра патронує юних мутантів і навіть Людей Ікс.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів