Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Avengers Mech Strike Venom (Exc) 55640

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Avengers Mech Strike Venom (Exc) 55640

код товару: FUN25491050
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Marvel Avengers Mech Strike Venom (Exc) 55640:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Bobble Marvel Avengers
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Bobble Marvel Avengers
№ фігурки 836
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.22 кг
Об'єм 0.0017 м3
Фігурка Funko POP! Bobble Marvel Avengers Mech Strike Venom (Exc) 55640 виконана у вигляді одного з персонажів всесвіту "Marvel". Веном - персонаж, який з'являється в коміксах видавництва Marvel Comics, в основному пов'язаних з Людиною-павуком. Спочатку виступав в якості суперлиходія, персонаж згодом набув статусу антигероя.
немає в наявності
Веном - це чорний інопланетний (в деяких версіях може бути штучним) симбиот, розумне інопланетне істота липкою, практично рідкої форми. Подібно реальним симбиот, для того, щоб вижити, він потребує носії, як правило, людині. Єднання з симбиот надає його власнику надлюдські можливості. Злиття симбиот з людиною породжує сутність, відому як «Веном». Першим відомим власником симбиот був Людина-Павук, який в кінцевому підсумку відмовився від прибульця, дізнавшись про його справжніх злих намірах. Згодом симбиот об'єднувався з іншими носіями, зокрема з Едді Броком, його другим і найвідомішим господарем, який став першим Веном і заклятим ворогом Людини-Павука. Відповідно до джерел Щ.И.Т., він є однією з найбільших загроз людству, поряд з Магнето, Доктором Думом і Червоним Черепом.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів