Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Animation Legend of Korra Asami 46951

Колекційна фігурка Funko POP! Animation Legend of Korra Asami 46951

код товару: FUN25491341
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Animation Legend of Korra Asami 46951:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Animation Legend of Korra
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Animation Legend of Korra
№ фігурки 762
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.11 кг
Об'єм 0.0017 м3
Фігурка Funko POP! Animation Legend of Korra Asami 46951 виконана у вигляді одного з персонажів анімаційного серіалу "Легенда про Корре". Асами Сато - дочка багатого промисловця Хіроші Сато. Вона прожила все своє життя в розкоші, але хоча Асами носить модний одяг і вміє бути ввічливою, її характер - жорсткий і впертий.
немає в наявності
Вона - відмінний водій і часто бере участь в гонках, до того ж розбирається в техніці і може сконструювати або полагодити будь-яку машину. Крім того, Асами отримала кращі уроки по самообороні, які можна купити за гроші. Напевно, тому вона є палкою прихильницею Турніру магів і відвідує кожен матч. Завдяки захопленню турнірами вона познайомилася з Мако, Болін і Коррі і стала учасницею нової команди Аватара. Асами - турботлива, незалежна і здатна вирішувати все сама дівчина. Хоч вона і звикла до розкоші, вона не думає про себе як про "маленької татової дочці", незважаючи на те, що хтось може так порахувати. Асами також скромна і стримана в поведінці. Вона завжди намагається допомогти оточуючим.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів