Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: DC: Batman Returns: Penguin 47708

Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: DC: Batman Returns: Penguin 47708

код товару: FUN2549591
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: DC: Batman Returns: Penguin 47708:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія DC
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія DC
№ фігурки 339
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.22 кг
Об'єм 0.0017 м3
Фігурка Funko POP! Vinyl: DC: Batman Returns: Penguin 47708 виконаний у вигляді одного з суперзлодеев коміксів DC. Пінгвін (англ. Penguin), справжнє ім'я Освальд Честерфілд Кобблпот (англ. Oswald Chesterfield Cobblepot) - противник Бетмена. Створено письменниками коміксів Бобом Кейном і Біллом Фінгер, дебютував в Detective Comics # 58.
немає в наявності
Пухкий людина маленького росту, відомий своєю любов'ю до птахів, що є відомим гангстером і злодієм в злочинному світі. Другий за значимістю ворог Бетмена. Освальд Кобблпот - інтелектуал і стратег злочинного світу. Знаний особистим інтересом, Пінгвін часто покладається на хитрість, дотепність і залякування, щоб експлуатувати своїх підручних. Він зазвичай планує злочину, але рідко сам бере участь в них. В основному всю «чорну роботу» виконують його підручні, однак він здатний і сам постояти за себе, особливо коли виникає пряма загроза його планам. Незважаючи на свою аж ніяк не спортивну фігуру і маленький зріст, він спритний і сильний, майстерно володіє прийомами декількох форм.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів