Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Mandalorian The Child 10" 49757

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Mandalorian The Child 10" 49757

код товару: FUN2549628
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Mandalorian The Child 10" 49757:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Star Wars
Розміри 25.4 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Star Wars
№ фігурки 369
Кількість 1 шт
Розміри 25.4 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 440 мм
Висота 210 мм
Довжина 340 мм
Вага 1.54 кг
Об'єм 0.0314 м3
Фігурка Funko POP! Bobble: Star Wars: Mandalorian: 10 "The Child 49757 виконана за мотивами серіалу" Mandalorian ". чутливий до Сили мандалорец-знайда невідомої раси, тієї ж, що і джедай Йода. В епоху Нової Республіки йому було 50 років, незважаючи на що він був вкрай юний. Його утримувала угруповання найманців-ніхто на Арвале-7. Різні сили в галактиці, в тому числі вцілілі рештки Галактичної Імперії, відправляли мисливців за головами для захоплення або знищення Мети.
немає в наявності
Дитя було здатне використовувати містичні енергії Сили через те, що він був до неї чутливий, і першим помітним проявом Сили в ньому було телекінетичними підняття їм гігантського грязерога в повітря на короткий час, щоб врятувати Джарін. Однак через свого слабкого тіла у Дитя цей подвиг відняв багато сил, в кінцевому підсумку змусивши впасти в несвідомий стан на кілька годин. Дитя також могло використовувати Силу, коли сердився, наприклад, коли він телекінетичними душив Кару Дюн, тому що вважав, що вона завдає шкоди Джарін. Пізніше з'ясувалося, що у нього є здатність зцілювати серйозні травми і навіть лікувати отруєння, торкаючись до поранених, а потім використовуючи Силу, хоча це теж сильно виснажувало його. В іншому прояві своїх здібностей, Дитя також мала змогу створювати сильний фізичний бар'єр, наприклад, щоб стримати потік вогню, що виходить від штурмовика-сжигателя.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів