Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Ep 9 Rey w/ Yellow Saber 51482

Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Ep 9 Rey w/ Yellow Saber 51482

код товару: FUN25491057
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Ep 9 Rey w/ Yellow Saber 51482:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Star Wars
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Star Wars
№ фігурки 432
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.15 кг
Об'єм 0.0017 м3
Фігурка Funko POP! Bobble Star Wars Ep 9 Rey w / Yellow Saber 51482 виконана за мотивами франшизи "Star Wars". Рей, пізніше назвала себе Рей Скайуокер - персонаж всесвіту «Зоряні війни». Головна героїня сьомого, восьмого і дев'ятого епізодів саги. Завдяки своїй професії сміттяра Рей має значні пізнання в області техніки. Вона змогла відремонтувати «Сокіл тисячоліття», який не літав протягом декількох років, і своїми навичками вразила його колишнього капітана, Хана Соло.
немає в наявності
Рей - досвідчений пілот. Вона змогла пролетіти на «Соколі» через уламки зоряного руйнівника. Також Рей володіє навичками рукопашного бою, ймовірно, через свого грубого виховання. Її основна зброя - посох, з його допомогою вона змогла здолати двох головорізів на ДЖАККІ, а також колишнього штурмовика Першого ордена Фінна. Ці бойові навички в поєднанні з її чутливістю до Сили допомогли дівчині успішно боротися світловим мечем. Незважаючи на відсутність джедайського підготовки, вона була в стані завдати поразки Кайло Рену, магістру Лицарів Рен, в дуелі на світлових мечах. До битви при Такодане Рей погано знала, як поводитися з бластером, але швидко зрозуміла, що до чого, і змогла вразити влучними пострілами кількох штурмовиків.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів