Varmilo Клавіатура VA87M Ink rhyme, Cherry MX Red, RU

код товару: VA87MR2W/LLH2RB
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Varmilo Клавіатура VA87M Ink rhyme, Cherry MX Red, RU:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Класичні
Геймерські
Кількість клавіш 87 шт
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Класичні
Геймерські
Довжина кабеля 1.5 м
Тип перемикачів Cherry MX Red
Формат клавіатури 80%
Кількість клавіш 87 шт
Підсвічування
Особливості
Розкладка клавіатури кирилиця (рос/укр)
латиниця
Фізичні
Колір чорний /основний
сірий
білий
Габарити ( ВxШxГ ) 33 x 356 x 134 мм
Матеріал пластик
Матеріал клавіш ПБТ-пластик
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 200 мм
Висота 60 мм
Довжина 420 мм
Вага 1.56 кг
Об'єм 0.0050 м3
Varmilo випускає ігрові клавіатури, які розраховані на вимогливих геймерів. Компанія серйозно ставиться до якості своєї продукції, використовують тільки преміальні матеріали і витрачають мінімальні бюджети на маркетинг. На ринку ігрових клавіатур Varmilo відрізняється нестандартними колірними рішеннями: клавіатури представлені як в класичних кольорах, так і в різнокольорових. Наприклад: в рожевому кольорі з сакурою, в блакитному з мотивами моря і зелений з атмосферою джунглів.
немає в наявності
Механічна клавіатура
Varmilo Ink Rhyme
(із перемикачами CHERRY MX RED)
Відлуння чорно-білого кінематографу
Механічна клавіатура для митців, письменників і розробників. Дизайнерська концепція Ink Rhyme – це філософія натхнення чорно-білим кінематографом і монохромними кольорами. Натхнення ретрокультурою перенесено на сучасні технології.
Унікальні технології для задоволення
Varmilo запровадив провідну технологію виробництва механічних клавіатур та унікального дизайну клавіш. Можливості індивідуального ручного налаштування кожної клавіатури зі збереженням максимально приємних тактильних відчуттів натискання, друку та неперевершеної якості. Клавіші виготовлено з високоміцного PBT-пластику із застосуванням dye-sublimation технології з вигравіруваними символами на боках. Завдяки використанню dye-sub символи ніколи не стиратимуться та не відчуватимуться під час друку, а якісний PBT-пластик гарантує надійність і довговічність.
Надійність,
комфорт та естетика в деталях
Кейборди Varmilo мають високу якість збірки з використанням преміальних матеріалів. Це монолітна конструкція, яка слугуватиме довгий час. Підкладка поглинає звуки під час натискання, роблячи процес друку тихішим як порівняти зі звичайними механічними клавіатурами.
Механічна клавіатура з власними технологічними перемикачами
Технологія механічної клавіатури передбачає наявність перемикачів (світчів) під кожною клавішою, від типу яких залежить тиск, клацання та відгук клавіш під час друку. Моделі Ink Rhyme випускають як на власних перемикачах Varmilo V2 EC, так і на відомих перемикачах Cherry MX.
Перемикачі CHERRY MX RED
Найпопулярніші перемикачі у всій лінійці Cherry MX, які найчастіше вибирають для геймінгу за їх швидкість відгуку, плавність ходу та тихе натискання. Із цими світчами гарантована легка довготривала гра без напруження пальців та рук. Для гравців, які потребують подвійного та потрійного натискання клавіш цей тип клавішного механізму задовольнить потреби та гарантує суттєву перевагу в кіберспорті.
45 г
сила спрацювання
2 мм
хід активації
4 мм
повний хід
100 млн
ресурс натискань
Клавіатура Ink Rhyme має три різні режими (вимкнена, статичне підсвічування, ефект загасання), чотири рівні яскравості та біле підсвічування.
Мистецтво, реалізоване у високих технологіях
Слоган Varmilo – «Клавіатура митців», ідеально передає підхід Varmilo до створення своїх механічних клавіатур та їхню унікальність. Виробник зосереджується не лише на розробці та впровадженні нових функцій, а й на тому, щоби клавіатура була справжнім витвором мистецтва, завдяки яскравому та унікальному дизайну з майже ручним розписом клавіатур. Varmilo – передовий виробник механічних клавіатур із професійною командою дизайнерів та розробників.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів