Попереднє
Наступне
Технічні характеристики TECNO POVA-2 (LE7n) [Dazzle Black]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип смартфон, моноблок
Екран 6.9 ", 2460х1080,
Процесор Helio G85, 8 ядер, 2 ГГц
Пам'ять (ОЗУ, вбудована) 4 ГБ, 128 ГБ
Камера 48 Мп
Операційна система Android R
Кількість SIM-карт 2 SIM
Габарити (ВхШхТ) 172.3 мм x 79.2 мм x 8.72 мм
Вага 215 г
Тип
Тип пристрою смартфон
Тип корпусу моноблок
Ввід данних екранне введення
Основні
Операційна система Android R /R на базі HiOS v7.5.0
ОЗУ 4 ГБ LPDDR4X
Вбудована пам'ять 128 ГБ
Слот для карт пам'яті microSD (до 512 ГБ)
Відеоприскорювач Arm Mali-G52 MC2
Стандарти зв'язку 3G
2G
4G: LTE
Кількість SIM-карт 2 SIM
Тип SIM-карти nano-SIM
Процесор
Виробник Helio
Модель процесора Helio G85
Частота процесора 2 ГГц
Кількість ядер процесора 8 ядер
Основний дисплей
Діагональ 6.9 "
Розподільна здатність дисплея 2460х1080
Щільність пікселів 395 ppi
Цифрова камера
Основна камера 48 Мп + 2 Мп + 2 Мп
Діафрагма f/1.79
Cпалах
Додатково AI Beauty (миттєве ретушування) /3.0
Супернічний режим
AR Віртуальний портрет /3.0
AI Визначення сцен
Нічний портрет
Об'єктив зі штучним інтелектом TECNO AI lens
Фронтальна камера 8 Мп
Навігація
GPS-модуль
aGPS
Комунікації
Комунікації Wi-Fi Direct
Wi-Fi hotspot
Bluetooth 5.0
NFC
WiFi 2.4G/5G
Порти підключення
Порти підключення Навушники (3.5 мм)
USB Type-C
Живлення
Ємність аккумулятору 7000 мАг
Час в режимі очікування 30 днів
Час в режимі розмови 64 год
Особливості швидкої зарядки 18 Вт
Особливості
Додатково Акселерометр
Гіроскоп
Датчик наближення
Датчик освітлення
Сканер відбитків пальців
Розблокування по обличчю
Фізичні
Матеріал Пластик
Колір чорний
Вага 215 г
Висота 172.3 мм
Ширина 79.2 мм
Товщина 8.72 мм
Комплектація Зарядний пристрій
Захисний чохол
Зарядний кабель
Навушники з гарнітурою
Гарантія
Гарантія 13 місяців
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 50 мм
Довжина 190 мм
Вага 0.52 кг
Об'єм 0.0009 м3
Потужний та швидкий смартфон. Величезний акумулятор з надзвичайною ємністю 7000 мА·год: неймовірно потужний. Ігровий процесор Helio G85: потужне ядро, надзвичайні відчуття від гри. Надзвичайні результати в іграх, новий рекорд на відстані руки 6,9-дюймовий екран із врізаною камерою: покращена видимість під час гри. Швидке заряджання потужністю 18 Вт з використанням двох мікросхем: швидше і безпечніше заряджання акумулятора
немає в наявності
Кіберміць світу технологій – смартфони TECNO POVA

Mass product потроху відходить у минуле. Дедалі більшу популярність завойо­вує індивідуальність: власні історії, персональний стиль, кастомізована техніка. Тому рекомендуємо неодмінно звернути увагу на нову продукцію TECNO Mobile. Із 2021 року під цим брендом розпочато продаж смартфонів серії POVA із максимумом корисних функцій і привабливим оригінальним дизайном.

Лінійка POVA – це преміумдосвід користування технологічно сучасними смартфонами із чудовими характеристиками. Містке сховище для фото, відео й музики, покращені камери, витривалий акумулятор і потужний ігровий процесор – докладено чимало зусиль, аби перевершити сподівання користувачів TECNO.

Розваги, відео, ігри – усе по максимуму

Смартфони POVA дійсно створені, щоби задовольнити всі вимоги поціновувачів естетично довершених технологій. Передусім, вони функціонують на базі фірмового лаунчера TECNO – HIOS v7.0.0, що кастомізований під ОС Android 10, яка пропонує максимальну свободу в роботі з інтерфейсом та підлаш­тування його до індивідуальних смаків.

Геймерам і тим, хто захоп­люється якісним фото й відеоконтентом, безумовно, буде до вподоби 6,8-дюймовий IPS-екран із точковим вирізом і 90,4 % корисної площі передньої панелі. 6 ГБ оперативної пам’яті в тандемі з ігровим чипсетом Helio G80 – це цілковита гарантія приємної роботи з кількома додатками і програмами одночасно, занурення у світ мобільних ігор без «зависань». Вбудована пам’ять (128 ГБ) гарантує збереження цілих циклів життя – у фото- та відеоісторіях, файлах, аудіо. Загалом смартфон POVA може вмістити приблизно 30 тис. світлин, 23 тис. пісень, 300 ігор та 200 відео.

Нелюдська витривалість

Серія POVA за багатьма параметрами дійсно вирізняється з-поміж інших продуктів TECNO. Одна із важливих характеристик, що робить смартфони цієї лінійки незамінними помічниками в будь-яких ситуаціях, – витривалий вбудований акумулятор ємністю 6 000 мА год. Виробник анонсує до 8 днів безперервного прослуховування музики, до 64 годин дзвінків, до 20 годин геймінгу нонстоп та до 30 днів у режимі очікування від одного заряду. А для тих, хто завжди поспішає, TECNO пропонує підтримання швидкісного заряджання на 18 Вт.

Камера для особливих моментів

Основна AI-камера з потужним чотиридіодним спалахом виконує завдання будь-якого рівня складності. Головна лінза має 13 МП з апертурою F/1.85. Друга лінза на 2 МП із сенсо­ром глибини. Макролінза 2 МП – для фотозйомок мікросвіту. Об’єктив зі штучним інтелектом TECNO AI lens – для знімання з фільтрами, миттєвого оброблення світлин, зйомок у складних умовах (погане освітлення, надто яскраве світло). Завдяки фронтальній AI-камері 8 МП з апертурою F/2.0, кутом огляду 80,6° і подвійним LED-спалахом можна робити чіткі селфі та миттєво редагувати їх за допомогою вбудованих алгоритмів.

Окрім того, власники POVA можуть створювати справжні фотошедеври за допомогою режимів, як-от: розумне ретушування, супернічний режим, AI визначення сцен, AR віртуальний портрет.

Функціональна краса

Дизайн POVA – це про вишуканість і динамічність. Стрімкі градієнтні лінії на задній панелі створюють настрій, який умовно можна охарактеризувати як «швидкість, рух, злет». Смартфон вагою 215 г надійно відчувається в руці, він щільно зібраний і вражає міцністю. Кольори, як завжди, оригінальні: Magic Blue, Dazzle Black та Speed Purple.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів